Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 24. 2. 2010 od  
6:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:2:4
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Luštinec P., Podzimek M., Mareček P., Kostka V., Lochman J., Suchý P., Hloušek M., Rejzek D., Hofman M., Kudr J., Kosina O., Dostálek O., Polák J., Smutný L., Vinopal C., Řezníček J., Tuček J.


Branky a nahrávky SK Třebechovice:
2.16 Kudr (Kosina),27.04 Rejzek (Hofman),35.44 Polák,

39.59 Dostálek (Kosina),47.19 Suchý, 50.14 Hofman (Hloušek)

Branky a nahrávky Sp.N.Město:
13.35 Pišta (Jakl,Plíhal), 30.25 Praus, 37.25 Praus (Ježek),56.24 Kodym (Pišta,Hejduk)



Střelba:37:34 Tresty:2:4 Dittrich N.M 10 OT Využití:1:1 Oslabení:1:0 Diváci:412

Rozhodčí: Pahulák – Lučan, Petr



Sestava SK:
Petrů (Lochman) – Luštinec, Podzimek, Mareček, Kostka, Lochman, Suchý – Hloušek, Rejzek, Hofman – Kudr, Kosina, Dostálek – Polák, Smutný, Vinopal – Řezníček, Tuček.



Ve středu 24.2.10 jsme přivítali ke třetímu utkání finále play off mužstvo N.Města s početným doprovodem svých věrných fanoušků, kteří by rádi viděli předání poháru pro vítěze finále již dnes. Domácí ale nechtějí dát nic zadarmo a vstoupili do utkání s velkou chutí a touhou po vítězství.

Již ve druhé minutě utkání skóroval po chybě obránce Jakla Kudr, po přihrání Kosiny. Ve 12.minutě utkání fauluje domácí Hloušek a přesilovku hosté využívají Pištou a srovnávají stav utkání na 1:1.Před odchodem do šaten hrají přesilovku domácí 5 na 3. Střely Rejzka, Marečka a Kostky ohrozit golmana Bláhu nemohly.

Druhá třetina se začíná dohrávkou oslabení, bez úspěchu. V 9.minutě se ocitá hráč hostí sám před golmanem Petrů, ale ten na jeho střelu vytáhl super zákrok a skóre se nemění. Útočná akce dvojice Rejzek, Hofman byla zakončena brankou ve 27.04, kterou střílí prvně jmenovaný a Třebky jdou do vedení 2:1.Radost z vedení nám kazí Prause a srovnává na 2:2 ve 30.min Hosté hrají přesilovou hru, ale stačila malá nepozornost hostujících obránců k puku se dostává Polák a v oslabení posílá domácí opět do vedení 3:2 v čase 35.44.Hosté neskládají zbraně. Na ledě je elitní formace hostí a Prause po přihrávce Ježka srovnává na 3:3.Na ukazateli je čas 39.59 a Dostálek po exelentní přihrávce Kosiny posílá domácí opět do vedení.

Třetí třetina začala únikem Ježka ve 43.minutě, ale Petrů byl na místě. Běží 48.min k puku se dostal Suchý, najel mezi kruhy a nekompromisně vymetl pravou šibenici Bláhovy branky a upravuje stav utkání na 5:3. Neuběhly ani 3.minuty a skóre se opět mění na 6:3 zásluhou domácího Hofmana, pro kterého gólovku připravil Hloušek.V 51.min.střílí na branku hostí Polák a brankář Bláha se při zákroku zranil.(podezření na natrž.sval)V brance ho nahradil Biegl.Na soupeřovu branku jel domácí Hofman a byl nedovoleně faulován.Nařízené trestné střílení sám faulovaný hráč neproměnil.Hosté stále bojují a nevzdávají boj. Pišta s Hejdukem ještě připravili gólovou situaci, kterou využil Kodym a dává výsledku konečnou podobu.Ještě před koncem utkání nastřelil hostující Dostál tyčku Třebechovické branky.Fantastickou kulisu připravili diváci obou mužstev. Průběh utkání podpořilo citlivé rozhodování rozhodčích.

Trenér Třebechovic Řehák: Porazili jsme loňského vítěze finále KLM a snížili stav série na 2:1. Již po třetí jsme ukázali, že jsme lepším celkem. Toto jsme dnes potvrdili vítězstvím!

Všem hráčům děkuji za odvedený výkon.



Před zahájením utkání byla držena minuta ticha, za pana Jaroslava Bešťáka, dlouholetého předsedu ledního hokeje SK Třebechovice



Zákravský Jaroslav