Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 17. 2. 2010 od  
4:6

Statistiky zápasu

Vyloučení:9:10
Přesilovky: 3:3
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Luštinec P., Suchý P., Mareček P., Kostka V., Lochman J., Hloušek M., Rejzek D., Řezníček J., Polák J., Smutný L., Vinopal C., Kudr J., Hofman M., Dostálek O., Tuček J.


Utkání hodné finále play off,ale z naší strany chybělo srdce!


Branky a nahr.SK Třebechovice
:14.45 Kostka(Mareček,Vinopal), 19.35 Rejzek(Mareček), 38.27 Lochman(Podzimek), Polák(Mareček)

Branky N.Města:
Ježek a Pišta 2x,Kodym,Plíhal.



Střelba:30:28 Tresty:12:11 (Rejzek 10, Polák 20, Řehák 25 /Tře) – (Janoušek 10 /N.M)

Využití:3:3 Oslabení:0:0 Diváci:421 Rozhodčí:Veinfurter-Votroubek,Průcha



Sestava SK Třebechovice:
Petrů (Lochman)-Luštinec,Suchý,Mareček,Kostka,

Lochman-Hloušek,Rejzek,Řezníček-Polák,Smutný,Vinopal-Kudr,Hofman,Dostálek-Tuček



Ve středu v podvečer zahájili centři prvních útoků Rejzek a Ježek druhé utkání finálového play off. na ZS V Třebechovicích. Nervózní utkání s počtem faulů plynoucích z urputnosti boje o výsledek a s větším počtem vyloučených na obou stranách.Třebechovice šly do vedení

Brankou Kostky, po nahrávce Vinopala a Marečka.Druhou branku zařídil Rejzek když uklidil puk do branky po přihrávce Marečka necelé půl minuty před koncem třetiny.



Na začátku druhé třetiny došlo k nepříjemnému zranění hráče N.Města Jákla.Po ošetření odjel do nemocnice. V čase 22.41udeřilo ze strany hostí. Domácí Řezníček nevyhodil puk ze třetiny a hosté chybu trestají kontaktní brankou kterou střílí Ježek.O minutu později to byl opět kapitán hostí Ježek který vyrovnal utkání na 2:2



V čase 26.41 hosté opět za přispění domácích hráčů se ujímají vedení brankou Pišty a během čtyř minut otáčejí výsledek z 2:0 na 2:3.Domácí po gólové sprše se opět nadechují a mohutně útočí, ale k brance to nevede.Radost v této třetině pro domácí zařídil Lochman, když využil přihrávku Podzimka ke vstřelení branky a upravuje stav utkání před posledním dějstvím na 3:3.



Třetí třetina nezačala pro domácí dobře Domácí se dopustili dvojnásobného vyloučení.Nejdříve Rejzek za zbytečné sekání, Vinopal za hákování a hosté nás trestají.Branku nám vstřelil Kodym z přihrání Pišty a stav je 3:4.O dvě minuty později našla Marečkova přihrávka Poláka a ten srovnává na 4:4.V 50. minutě po přihrání Kodyma nám pátou branku střílí nejlepší hráč hostí Pišta. Domácí tato branka nepoložila a ještě přidali na drtivém tlaku., ale bez kýženého efektu, branky.V 52.minutě domácí dali branku, ale nemůže být uznána pro úmyslné kopnutí puku do branky. Toto rozhodnutí se nelíbilo domácím divákům a po přerušení utkání rozhodčím musel sjednat nápravu hlavní pořadatel.



Třebechovice se ještě pokusily o zvrat v power play, ale byli to hosté kteří vstřelili gól do prázdné branky a dali výsledku konečnou podobu 4:6.



Do průběhu celkem dobrého utkání vůbec nezapadl hlavní rozhodčí Veinfurter“ Jeho kvalita práce“ se projevila v reakci diváků, které musel uklidnit až hlavní pořadatel! Jak dlouho ještě budou on a jemu podobní ničit tento krásný sport?



Trenér Třebechovic Miroslav Řehák:
>Dobře rozehrané utkání jsme si prohráli sami svoji nezodpovědností,naivními chybami a zbytečným vylučováním! Soupeři k vítězství stačilo jenom trestat naše nepochopitelné chyby!


Třetí utkání bude sehráno v neděli 21.2.10 na ZS v Novém Městě.Začátek utkání je v 17.00. Příjďte opět fandit v hojném počtu! Děkujeme Vám!

Zákravský Jaroslav

Vedoucí mužstva

SK Třebechovice