Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 7. 2. 2010 od  
4:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:8:11
Přesilovky: 2:3
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Luštinec P., Suchý P., Mareček P., Kostka V., Lochman J., Krejčí V., Řezníček J., Hloušek M., Rejzek D., Dostálek O., Polák J., Hofman M., Vinopal C., Smutný L., Branda V., Podzimek M., Tuček J., Kosina O., Erban Z.


Branka a nahr.SK Třebechovice
9.24 Polák(Mareček,Kostka), 12.11 Mareček(Polák,Vinopal), 47.05 Polák(Smutný). 65.00 Polák sn

Branky HC Jaroměř:
17.16 Drašnar, 26.11 Novák,4 6.10 Vejman

Střelba:nehl.
Tresty:8:11(Suchý 10 /Tre) a (Hloušek 5+20/Jar)
Využití:2:3 Oslab:0:0

Rozhodčí:Stolín-Lučan,Srna
Diváci: 351

Sestava SK Třebechovice:
Petrů (Lochman) - Luštinec, Suchý, Mareček. Kostka,

Lochman, Krejčí, Řezníček - Hloušek, Rejzek, Dostálek - Polák, Hofman, Vinopal - Smutný, Branda,

Podzimek - Tuček, Kosina, Erban.



V neděli se hrálo již čtvrté utkání semifinále KLM o postup do finále play off. Třebechovičtí přivítali Jaroměř se kterou měli aktivum 2:1. Domácí v případě vítězství mohou postoupit už dnes. Hosté, aby vrátili páté utkání na svůj led museli také dnes zvítězit, proto se očekával urputný boj.

Domácí nevstoupili do utkání šťastně. Hned v první minutě byl vyloučen Polák a hosté zle atakovali domácí branku. Třebechovičtí přesilovku ubráníli a byli to naopak oni kteří měli výhodu přesilové hry ve čtvrté minutě utkání.V dobré střelecké šanci se ocitl Dostálek, ale Chýlek mu lehl obětavě do střely. Další šanci měl Polák s Vinopalem. Ani ti neuspěli proti Svobodovi v brance hostí. V 10.min. po souhře obránců Kostky a Marečka posílá domácí do vedení Polák. Ještě neskončily ovace ze vstřelené branky a už začínájí znova. Vinopal dává Polákovi který posunul na modrou, kde se do puku opřel Mareček a stav se mění ve 12.min na 2:0. Tři minuty před odchodem do šaten je za zbytečné vyhození puku vyloučen Branda a hosté okamžitě snižují na rozdíl jedné branky.

Ve druhé třetině se domácím nedaří! Jaroměřští hráči jsou rychlejší, dříve u puku lepší v osobních soubojích a je jen otázkou kdy vstřelí branku. Začíná 25.min.a na trestnou lavici odchází Dostálek za napadení. Hosté nabídnutou příležitost k vyrovnání stavu využívají Novákem po přihrávce od Jurči. Do konce třetiny to byl boj ve kterém dominovali brankáři a uchránili svoje branková konta. Do šaten se odchází za stavu 2:2.

V poslední třetině se bojovalo o výsledek na obou stranách! Ve 46.min. je vyloučen Kosina za zbytečné hákování a hosté dokázali sílu svého týmu a otáčejí výsledek z 2:0 na 2:3 brankou Vejmana. Domácí na tuto situaci odpověděli hned do jedné minuty a to brankou Poláka, kterou pro něj připravil Smutný. Od této chvíle se hrálo podle Třebechovických not, leč již bez branek Škoda spálených šancí ve druhé části třetí třetiny.
Třetina skončila 3:3 a šlo se do prodloužení.

V prodloužení byli šance na obou stranách, ale bez brankového efektu proto musela přijít poslední možnost této loterie a to nájezdy. Rozhodující branku domácích dává Polák a za velké radosti své střídačky a diváků posítá domácí do finále play off!!!



Trenér Miroslav Řehák:První třetina byla sehrána podle našich představ. Rozhodila nás zbytečná branka do šatny ze které jsme se vzpamatovávali celou druhou třetinu. Ve třetí třetině se probudili Třebechovičtí diváci (pro všechny premiéra!) a dohnali své hráče k výkonu který znamenal postup do finále play off proti Novému Městu n.M.. Proto chci divákům poděkovat,že jsme tento úspěch dotáhli společně do konce! Ještě chci vyzvednout hru Jardy Poláka,který potvrdil a splnil to,proč jsme o něj měli zájem. Dále to je Pavel Petrů který v brance podává stabilně výborné výkony. Ke kvalitě utkání přispěli svým dobrým výkonem i páni rozhodčí.

Na další utkání se poctivě připravíme a jsme odhodlání v další části bojovat s každým soupeřem!



Zákravský Jaroslav

vedoucí mužstva

SK Třebechovice