Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 3. 2. 2010 od  
0:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:5
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů P., Suchý P., Mareček P., Kostka V., Lochman J., Krejčí V., Řezníček J., Hloušek M., Rejzek D., Dostálek O., Polák J., Hofman M., Vinopal C., Smutný L., Branda V., Dostálek O., Tuček J., Erban Z.


Branky a nahr.SK Třebechovice:
15.38 Polák(Smutný,Kostka),53.12 Hloušek(Suchý)

Střelba:25:42 Tresty:5:6 Využití:0:0 Oslabení:0:0 Diváci:280
Rozhodčí:Martínek – Kubišta,Průcha.



Sestava SK Třebechovice:
Petrů(Lochman)-Suchý,Mareček,Kostka,Lochman,Krejčí,Řezníček-Hloušek,Rejzek,Dostálek-Polák,Hofman,Vinopal-Smutný,Branda,Podzimek-Tuček,Erban.



Za vyrovnaného stavu utkání 1:1 pokračovalo ve středu na Jaroměřském ledě třetí utkání mezi domácím mužstvem a SK Třebechovice o postup do play off KLM.Mužstvo Třebechovic odjíždělo do Jaroměře odčinit nešťastný nedělní zápas.


Do utkání hráči nastoupili zodpovědně a byla na nich vidět chuť do hry a touha po vítězství..Již po prvním vhazování se dostali do šance Rejzek s Hlouškem, ale bohužel bez zakončení.O tři min.později na druhé straně zahrozil Rudolfský, ale netrefuje prázdnou branku hostí.Následuje šance Brandy! Jeho střelu vytěsňuje se štěstím Macháň. Přichází důležitý moment utkání, když po ose Kostka,Smutný,Polák, posledně jmenovaný posílá hosty do vedení 0:1.



Druhá třetina začala velkým náporem domácích.Byl to nerovný boj, protože hosté museli ještě bojovat s arbitrem Mertínkem.Ten místo, aby vyloučil hráče domácích za podtržení Rejzka tak našeho hráče vyloučil za vysokou hůl.V polovině utkání byl po úspěšném zákroku zraněn brankář domácích Macháň(tříslo) a byl střídán Svobodou, kterého hned bez úspěchu vyzkoušel Hofman.Před odchodem do šaten se ještě vyznamenali oba brankáři. Na straně Jaroměře Svoboda chytá Polákovu střelu a ve 40 min.vystavuje stopku Petrů tutovce Jurči!



Závěrečné dějství nezačíná pro hosty dobře.hned ve 42 min.je vyloučen Mareček za zdržování a domácí hrají přesilovku.Velkou šanci domácích likviduje Petrů s Lochmanem..Běží 51.min,Hloušek nachází ideálně postaveného Vinopala, ale jeho tutovka nachází jen lapačku golmana Svobody. Nejhezčí moment utkání byl v 54.min kdy ve vlastní třetině převzal puk Suchý obešel čtyři hráče domácích, kde ve třetině z levé strany přihrál před branku Hlouškovi a ten splnil pracovní povinnost útočníka! Stav utkání 0:2.

Domácím ujíždějí nervy.V 57.min.je vyloučen Vejman a Třebešky hrají přesilovku.Po celou dobu přesilovky nedávají puk ze svých hokejek a utkání v poklidu dohrávají.Půl min. před koncem zápasu byl ještě vyloučen po navrácení z trestné lavice opět Vejman a sním hostující Polák, oba za hrubost.Utkání končí vítězstvím hostí a velkou radostí Třebechovické střídačky.



Trenéři Řehák a Hruška jedním dechem:
Poslední a nejtěžší krok jsou hráči odhodláni udělat v neděli! K utkání přistoupíme s pokorou a zodpovědně se připravíme.

Zákravský Jaroslav

vedoucí mužstva

SK Třebechovice