Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 31. 1. 2010 od  
1:5

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:6
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Luštinec P., Suchý P., Mareček P., Kostka V., Lochman J., Řezníček J., Podzimek M., Hloušek M., Hofman M., Rejzek D., Kudr J., Branda V., Vinopal C., Dostálek O., Smutný L., Polák J., Stříteský M., Kosina O.


Branky a nahr.SK Třebechovice:
8.06 Branda(Vinopal,Kostka)


Branky HC Jaroměř:
7.49 Hamáček, 20.34 Jurča, 26.44 Dudadík, 54.51 Křepinský, 59.08 Novák



Střelba:31:30 Tresty: 6:9 (z toho Machaň /JA 20 NESP) Využití: 0:1 Oslabení: 0:1

Rozhodčí: Machač – Brandejs, Pošvář. Diváci: 320



Sestava SK Třebechovice:Petrů(Lochman) Luštinec, Suchý,Mareček,Kostka,Lochman,Řezníček,Podzimek – Hloušek,Hofman,Rejzek – Kudr,Branda,Vinopal – Dostálek,Smutný, Polák – Stříteský,Kosina.



V neděli na ZS v Třebechovicích pokračovalo druhé kolo KLM semifinále play off mezi mužstvi SK Třebechovice a HC Jaroměř.Domácí s výhodou vítězství na ledě hostí nebyla výhodou,spíše naopak.



Šance skórovat se domácím naskytla hned při prvním vhazování. Před brankou Svobody se objevil Hofman a ve vyložené situaci přestřeluje branku v 15.vteřině utkání.O pár minut později trefuje Rejzek boční konstrukci branky hostí.Jaroměřští vycítili šanci a převzali iniciativu.Napadali hráče domácích po celé ploše a nedali jim žádnou volnost. Donutila je dělat chyby které chladnokrevně trestala.Nedůslednost v obrané činnosti a nepokrytí hráče dala hostům možnost jít do vedení v 8.min.Hamáčkem.Domácím stačilo pár vteřin, aby stav srovnali.Kostka zavezl puk do třetiny Jaroměře, přihrál Vinopalovi který předložil tutovku Brandovi a ten uklidil puk do prázdné branky hostí.Tato pohledná akce byla od domácích v tomto utkání bohužel poslední Stav 1:1



Druhá třetina nezačala pro domácí šťastně.Hned ve 21.min.při vyloučení Ježdíka, Jurča střílí vedoucí branku hostí ve vlastním oslabení!Než se domácí stačili vyrovnat s tímto stavem, připravila jim“Jarka“další ránu ve 28.min.v podobě třetí branky kterou vstřelil Dudadík.

Ani dělovka Suchého nebo únik Dostálka který byl před zraky hlavního arbitra Machače faulován zůstal bez potrestání, nevedlo ke kýženému úspěchu!



Poslední dějství přineslo jen marný boj domácích s mužstvem hostí který si s přehledem hlídal výsledek a hru.Běží 55.min a hosté udeřili, střílejí Křepinským další branku a stav utkání se mění na 1:4.Naděje na upravení nepříznivého stav nastává v 56.min.Domácí budou hrát přesilovou hru.Trenér Řehák odvolává brankáře a začíná pover play,ale domácím se nedaří. 57 minuta a rozhodčí vylučuje Růtu za sekání.Třebechovičtí budou hrát 47 vtřin přesilovku 6 na 3.Marný je boj když si nevytvoříme šanci ke skórování! Přesilovka skončila bez efektu. Domácí pokračují ve hře bez brankáře a necelou minutu před koncem ještě inkasují na konečných 1:5



Závěrečná přesilovka jen přesně zhodnotila dnešní Třebechovické trápení na domácí ledové ploše. Kam se vytratil bojový výkon, podpořený chutí do hry z utkání v Jaroměři?Myslím, že je to pro všechny důvod k zamyšlení! Ono samo nejde nic, ani hokej.



Trenér Miroslav Řehák:Dnes vyhrálo lepší mužstvo.Mužstvo které udělalo méně chyb, hrálo srdcem a chtělo vyhrát. Gratuluji.

Zákravský Jaroslav

vedoucí mužstva

SK Třebechovice p/O