Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 27. 1. 2010 od  
1:5

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:9
Přesilovky: 2:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů P., Luštinec P., Suchý P., Mareček P., Kostka V., Lochman J., Řezníček J., Hloušek M., Rejzek D., Hofman M., Kudr J., Branda V., Vinopal C., Kosina O., Smutný L., Christ M., Tuček J., Erban Z.


Branky a nahr. SK Třebechovice:
1.18 Vinopal(Branda,Kudr),14.46 Hloušek(Rejzek,Luštinec),17.57 Branda(Mareček),27.57 Suchý(Luštinec),43.51 Hloušek(Rejzek,Suchý)

Branky a nahr.HC Jaroměř:
30.14 Novotný(Hamáček)



Střelba:48:38 Tresty:9:7 (20 Kukal/Ja) Využití:0:2 Oslabení:0:0 Diváci:150

Rozhodčí:Stolín – Průcha,Votroubek



Sestava SK Třebechovice:


Petrů (Lochman) – Luštinec,Suchý,Mareček,Kostka,Lochman,Řezníček – Hloušek,Rejzek,Hofman – Kudr,Branda,Vinopal – Kosina,Smutný,Crist – Tuček,Erban



V premiérové sérii utkání KLM-semifinále se na Jaroměřském ledě představilo mužstvo Třebechovic.Na zahajovací buly se postavili vedoucí prvních útoků Novotný a Hofman.

Třebechovičtí přijeli bodovat a bylo to na jejich hře znát.Domácí si s pohybem útočníků

nevěděli rady.Rychlost,kombinační hra,střelba a tradiční bojovnost to byli hlavní přednosti hráčů Třebechovic.

Hned ve druhé minutě se před brankou Jaroměře zorientoval Vinopal a za přispění spoluhráčů

Brandy a Kudra posílá hosty do vedení.Ve 14.min.obránci Třebe zapoměli za sebou útočníka

Jaroměře Růtu, který na modré převzal puk a jel sám na brankáře Petrů, ale ten mu šanci ke skórování nedává a vytěsňuje puk mimo svoji branku.

Pravidlo nedáš,dostaneš se opět potvrzuje.Běží 15.min. a Hloušek po přihrávkách Rejzka a Luštince zvyšuje skóre na 0:2.Neuběhly ani tři min.a stav se opět mění ve prospěch Třebechovic zásluhou Brandy kterého vybídl ke skórování nahrávkou Mareček.

Domácí,vědomi si dané situace začali druhou třetinu drtivým náporem.Běžela 24.min.a hostím byl vyloučen Hloušek kterého za 25. vteřin následuje obránce Kostka za krosček.Domácí mají výhodu přes.hry 5 proti 3.Trojice bránících hráčů má plné ruce práce,ale za nimi je jistota, Petrů! Ve 28.min byl vyloučen domácí Synek a nová posila Třebechovických obránců Suchý se zapisuje do tabulky střelců když využívá přihrávku parťáka z obrany Luštince.

Naskakuje druhá polovina utkání a domácí se konečně dočkali branky a snižují na 1:4.Autorem jediné branky domácích je Novotný po přihrání Hamáčka.Ve 35.min. vylučuje rozhodčí Stolín domácího Koukala za nekázeň do konce utkání.Další přesilová hra 5 proti 3 domácích jim dává šanci ke změně stavu.Hosté opět dvojnásobnou přesilovku organizovanou obranou a s podporou brankáře přečkali.Do šaten se odcházelo za stavu 1:4.

Poslední třetina přinesla boj na obou stranách.Hosté ještě ve 44.min.upravili výsledek na 1:5 po pěkné spolupráci Suchého z Rejzkem do branky zakončil Hloušek.Utkání končí a první

body získávají Třebechovice.



Trenér Třebechovic Jiří Hruška
Na dnešní utkání jsme se připravili, dobře si vědomi co nás čeká.Hráči dodrželi to co jsme si řekli a vše bylo podtrženo výsledkem.

Všem hráčům děkuji za odvedený zodpovědný výkon.Zvláště výkon brankáře Petrů byl základním stavebním kamenem našeho úspěchu.



Druhé utkání s Jaroměří sehrajeme v neděli 31.1.2010.Začátek utkání je v 17.00

Zákravský Jaroslav