Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 20. 1. 2010 od  
4:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:7
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů P., Podzimek M., Prajsler P., Mareček P., Luštinec P., Lochman J., Krejčí V., Hloušek M., Rejzek D., Dostálek O., Kudr J., Smutný L., Vinopal C., Christ M., Kosina O., Řezníček J., Tuček J., Stříteský M., Mlateček P.

Branky a nahr.
SK Třebechovice: 24.min. Dostálek (Vinopal, Hloušek), 46.min. Christ (Kudr)

Branky a nahr.
HC Jaroměř: 5.min. Novotný (Hamáček), 17.min. Novotný (Synek,Merkl), 45.min. Synek (Ježík), 59.min. Novotný (Merkl)

Střelba: 37:19 Tresty: 7:7 Využití: 1:1 Oslabení: 1:0 Diváci: 240 Rozhodčí: Svoboda-Starý, Samek

Sestava SK Třebechovice: Petrů(Lochman) - Podzimek, Prajsler, Mareček, Luštinec, Lochman, Krejčí - Hloušek, Rejzek, Dostálek - Kudr, Vinopal, Smutný - Christ, Kosina, Řezníček - Tuček, Stříteský, Mlateček.

Ve středu 20.1.2010 pokračovalo předposlední kolo KLM o postup do „čtyřky“, která se utká o play-off semifinále o finále. Hlavní boj bude o 1a2 místo, které dávají výhodu začínat semifinálové boje na vlastním ledě.
Třebechovice zajíždějí do Jaroměře, kde se čeká tuhý boj o přední pozice v tabulce. Domácí si dobře vědomi svého postavení nenechali nic náhodě a hned od prvních minut o výsledek začali bojovat. Jejich úvodní tlak byl korunován v 5.min. brankou Novotného na 1:0. Druhá branka třetiny padla z hole autora první branky po dvojnásobném vyloučení. Nejprve Petrů za vražení (trest za brankáře odseděl Rejzek) a následně Kudr za podražení.
V prostřední části hry hosté srovnali hru a odměnou jim byla vstřelená branka Dostálkem po vzorné spolupráci Vinopala s Hlouškem. 27.min. domácí se dostávají před branku hostí a Rudolfský z mezikruží trefuje spojnici třebechovické branky. V 39.min. hrají hosté přesilovku 5 proti 3, ale výborného Machaně v domácí brance překonat nedokázali!
Do poslední třetiny se obě mužstva vrhla rozhodnout utkání ve svůj prospěch. Šťastnější jsou domácí, kteří hned ve 45.min. střílí třetí branku. Jejich radost trvá pouhou minutu a Christ z přihrání Kudra snižuje na 3:2. Boj o vítězství rozhodl v 59.min. Novotný svou třetí bankou v utkání a dal výsledku definitivní podobu.

Trenér Třebechovic Jiří Hruška: Jaroměř získala body zaslouženě. Byla od první minut až na vzácné vyjímky lepším týmem. Jejich touha po vítězství byla evidentní od začátku utkání až do konce! Naše trestuhodně zahazované přesilovky nás stojí mnoho sil a jako dneska i body! Poslední utkání druhé části sehrajeme v neděli 24.1.2010 proti mužstvu Nové Paky.
Začátek utkání je v 17.00

Zákravský Jaroslav
vedoucí mužstva
SK Třebechovice