Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 17. 1. 2010 od  
6:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:5
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Podzimek M., Prajsler P., Mareček P., Luštinec P., Lochman J., Hloušek M., Rejzek D., Dostálek O., Kudr J., Smutný L., Kosina O., Vinopal C., Řezníček J., Stříteský M., Tuček J.


Branky a nahr.SK Třebechovice:
4.38Podzimek,6.31Hloušek(Rejzek), 27.44Dostálek(Rejzek),35.22Rejzek(Dostálek),42.07Rejzek(Hloušek)57.28Podzimek.

Branky a nahr.HCNáchod:
21.30Hrabica(Borůvka),25.23Komárek(Borůvka) ,31.37Komárek(Škoda),47.07Presse(Komárek)

Střelba:28:36 Tresty:6:5 Využití:1:1 Oslabení:0:0 Diváci:240 Rozhodčí.Derner-Kubišta,Brandejs

Sestava SK TřebechovicePetrů(Lochman)-Podzimek,Prajsler,Mareček,Luštinec, Lochman-Hloušek,Rejzek,Dostálek-Kudr,Smutný,Kosina-Vinopal,Řezníček,Stříteský, Tuček.

V Třebechovicích pod Orebem 17.1.20010 od 17.00 bylo sehráno další důležité utkání o postup do KLM 3.části -play-off semifinále.Domácí hráči s velkou vůlí rozhodnout o postupu již dnes se do soupeře pustili s chutí jim vlastní!Signál ke zteči Náchodské branky dal již v 5 min.Podzimek.Ujel po pravém křídle a nad levé rameno brankáře Navrátila do růžku vtěsnal svoji střelu.O tři min.později přesnou strojovou souhrou Hloušek,Rejzek první jmenovaný skóroval a stav je 2:0
Na konci první třetiny jsme přestáli přesilovku 5 na 3 při vyloučení Vinopala a Prajslera. Do druhé třetiny šel soupeř s výhodou přesilové hry 5 na 4 a odhodláním nenechat domácím nic zadarmo!Ve 22 min.Třebechovičtí obránci „zaspali“ při střídání a tak nechali prostor rozjetému Hrabicovi pro kterého poslat puk mezi betony Třebechovického golmana nebyl problém.Běží 25 min.a Náchod hraje přesilovou hru za vyloučeného Kosinu.Nejlepší hráč hostí Komárek si sjel s pukem mezi kruhy a vymetl šibenici domácího golmana.Stav 2:2. O 3 min.později kontruje Dostálek a posílá domácí do vedení 3:2.
Přetahování o výsledek pokračuje,Komárek srovnává na 3:3.Do konce druhé třetiny chybí čtyři minuty a Rejzek po ideální přihrávce od Dostálka posílá domácí opět do vedení. Do poslední třetiny domácí nechtějí nechat nic náhodě a hned ve 42 min.po souhře první lajny opět Rejzek posílá domácí do dvoubrankového vedení 5:3.
Hosté ovšem zbraně neskládají a ve 47 min.opět snižují na 5:4.O čtyři min. později se na domácí branku řítí Náchodský Hrabica, ale u brankáře Petrů neuspěl!Prostě bylo zavřeno!Pravidlo nedáš dostaneš se tentokrát potvrdilo.Dnes skvělý Podzimek projel po pravé straně,vystřelil do chráničů brankáře Navrátila, ale ten vyráží jen ke střílejícímu hráči který nekompromisně vrací za jeho záda.
V 58 min. Hloušek nasazuje Náchodskému hráči u mantinelu bodyček a ten poslal nešťasně postaveného rozhodčího Brandejse za mantinel mezi diváky.Vše se obešlo bez zranění. Absolutorium v dnešním utkání zaslouží brankář Petrů který svým výkonem byl základem Třebechovického úspěchu a byl také vyhodnocen nejlepším hráčem utkání společně s Náchodským Komárkem.Ceny dodala firma Domi moda která byla zároveň patronem utkání. Trenér SK Třebechovice Miroslav Řehák:
Věděli jsme,že nás čeká těžké utkání,ale větší touha po vítězství a bojovná srdce nás dovedla k cíli.Hráčům děkuji za výkon, který dnes připomínal boj než hokej.Rád bych vyzvedl brankáře Petrů a obránce Podzimka. Teď si přeji ,abychom se dali zdravotně do pořádku a v semifinále uspěli dle našich skromných možností co nejlépe! Další utkání hrajeme v Jaroměři 20.1.10 od 18.00.Odjezd z Třebechovic je 16.15 a od ZS HK 15.30. Zákravský Jaroslav-vedoucí mužstva