Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 13. 1. 2010 od  
4:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:6
Přesilovky: 3:0
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Podzimek M., Prajsler P., Mareček P., Luštinec P., Lochman J., Krejčí V., Špička J., Hloušek M., Rejzek D., Dostálek O., Kudr J., Smutný L., Kosina O., Bohdanecký J., Christ M., Řezníček J., Tuček J.


Branky a nahr.SK Třebechovice:
10.33 Kudr(Mareček,Smutný), 20.55 Kosina(Smutný), 44.24 Prajsler(Dostálek,Podzimek), 54.59 Rejzek(Hloušek,Dostálek)

Branky a nahr.Sp.Nové Město:
9.03Šnejdr(Ježek)

Střelba: 24:25 Tresty: 5:6(Kudr 10 OT) Využití: 3:0 Oslabení: 1:0 Diváci: 250 Rozhodčí: Stolín-Horák,Novák


Sestava SK Třebechovice: Petrů(Lochman) - Podzimek, Prajsler, Mareček, Luštinec, Lochman, Krejčí, Špička – Hloušek, Rejzek, Dostálek – Kudr, Smutný, Kosina – Bohdanecký, Christ, Řezníček – Tuček.
V 7 kole Třebechovičtí hokejisté přivítali lídra KLM z Nového Města n/M. Hosté se ujali vedení brankou obránce Šnejdra a tím vystříleli prach. Následuje 10min. Dostálek přesně nachází na modré Rejzka, ale ten vyloženou šanci neproměnil! Od této chvíle, domácí si vědomi vážnosti utkání přidali a v 11 min. vyrovnávají. Branku pro střelce Kudra připravili Mareček se Smutným. Domácí zvyšují tlak. Podzimkova střela na branku hostí byla zblokována a stav se nemění.
Druhá třetina začala pro domácí šťastně. Hned v první minutě využívá Kosina nahrávku Smutného a posílá domácí do vedení 2:1. Další slibnou šanci ke skórování měl Christ když přešel přes tři hráče, ale na zakončení už síla nebyla. Hráči hostí několikrát nebezpečně zahrozili ale obrana pracovala s přehledem a změnu skóre nedopustila. Do výborné střelecké pozice se dostal centr druhého útoku Smutný, ale trefil jen masku brankáře Bláhy. Ve 32 min. byl vyloučen domácí Kudr za neúmyslný faul, úder hlavou na 2+(10 OT). Hráč hostí Reichmann odjel do nemocnice na ošetření.
Běží 44 min. a rozhodčí vylučuje domácího Rejzka za hákování. Hosté nenaložili s přesilovou hrou vůbec podle svých představ. Ve 45 min.dostává Prajsler přihrávku, najel za modrou a nekompromisně vymetl pavučiny z levého horního růžku Bláhovi branky a zvyšuje na 3:1. Hosté vědomi si nepříznivého stavu se snažili ještě kontrovat, ale dnes na rozjeté Třebechovice neměli. Gólovou tečku za utkáním udělal Rejzek, když zužitkoval spolupráci celé své lajny.

Trenér Třebechovic Miroslav Řehák:
Obě mužstva nastoupila oslabena o některé klíčové hráče. Domácí i když prohrávali 0:1, byla na nich viditelná snaha po vítězství a tentokrát jsme byli lepším celkem. Všem hráčům děkuji za dodržení taktických pokynů které vedli k zisku tří bodů!

Příští utkání sehrajeme opět na domácím ledě v neděli 17.1.2010 od 17.00 proti HC Náchod. Zákravský Jaroslav
vedoucí mužstva
SK Třebechovice