Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 10. 1. 2010 od  
3:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:6
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů P., Lochman J., Mareček P., Luštinec P., Prajsler P., Hloušek M., Rejzek D., Dostálek O., Vinopal C., Smutný L., Kudr J., Christ M., Podzimek M., Tuček J.

Branky a nahr. SK Třebechovice:
33.22 Hloušek(Rejzek),49.11 Smutný(Kudr).

Branky a nahr.HC Dvůr Králové:
30.31 Kubelka(Dušička),37.17 Motl(Voděrek)sn Dušička

Střelba:38:23 Tresty:4:6 Využití:0:1 Oslabení:0:0 Diváci: 180 Rozhodčí:Horák J,-Srna,Schránil.

Sestava SK Třebechovice:
Petrů (Lochman)-Lochman J,Mareček,Luštinec,Prajsler-Hloušek,Rejzek,Dostálek-Vinopal,Smutný,Kudr-Christ,Podzimek,Tuček.

Sněhová kalamita poznamenala i mistrovské utkání skupiny A druhá část HC Dvůr Král. vz SK Třebechovice.Na zahájení utkání se z důvodu kalamity nemohl dostavit hlavní rozhodčí Horák J.Do utkání naskočil až od druhé třetiny.
Utkání zahájili po domluvě s vedoucími obou mužstev čároví rozhodčí pánové Srna a Schránil.
Obě mužstva si dobře vědomi důležitosti utkání zahájili hru velmi opatrně.Na obou stranách si hráči vytvářeli brankové příležitosti,ale golmani na obou stranách si drželi čistá konta.Od 17 min.hráli Třebechovičtí přesilovou hru.Zamkli domácí v jejich třetině,ale ani bomba Prajslera,ani šance Smutného,Vinopala,Rejzka,Marečka vytvořené během této přesilovky nechala brankáře domácích Bartu klidným.Ještě před odchodem do šaten je vyloučen Rejzek za držení soupeř.hokejky a Třebechovice dohrávají třetinu v oslabení.
Druhá třetina pokračovala přesilovkou domácích,ale bez brank.efektu.Domácí zvyšují tempo utkání a svoji snahu korunují brankou ve 31 min.Kubelkou po spolupráci s Dušičkou.Radost domácích netrvá dlouho Ve 34 min.nachází Rejzek dobře postaveného Hlouška pro kterého gólově zakončit nebyl problém.Tlak domácích stále narůstal a hosté odolávali do 37 min. kdy domácí Motl vstřelil jejich vedoucí branku po nahrávce Voděrka.Převahu domácích v této třetině ukazuje poměr střel 16:2.
Do závěrečného dějství utkání šli obě mužstva s odhodláním rozhodnout!Běží 51 min.a rozhodčí vylučují Třebechovického Lochmana za vysokou hůl a dostává trest 2+2.Pro hosty velmi horké chvilky!V této fázi se ukázala síla,vyspělost a zkušenost některých hráčů Třebechovického mužstva Taktické bránění podpořené skvělými zákroky golmana Petrů jsme přečkali nejtěžší chvíle utkání!Přichází 50 min.a Kudr přihrává Smutnému který se v těchto situacích nemýlí a vyrovnává na 2:2.Od této chvíle to byl boj až do 60 min.bez změny skóre. V 5 min prodloužení k rozhodnutí výsledku nedošlo. Tak se jeli samostatné nájezdy ve kterých byli lepší domácí a připisují si dva body.Hosté si odvážejí jeden bod pod Oreb!

Trenér SK Třebechovice Miroslav Řehák:
Neustále se potýkáme se sestavou,když nemáme zraněné tak zase přijdou nemoci.Ti co mohou hrát bojují,ale síly ubývají!Smekám před čtveřicí naších obránců kteří již několikáté utkání hrají ve čtyřech a jejich fyzická kondice k jejich věku obdivuhodná, ale obávám se, že nic netrvá věčně.Hráčům děkuji za předvedený výkon a hlavně za bojovnost.
Další utkání sehrajeme ve středu 13.1.2010 s mužstvem Nového Města od 18.00 na domácím ledě.
Zákravský Jaroslav
vedoucí mužstva
SK Třebechovice