Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 6. 1. 2010 od  
2:6

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:7
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů P., Lochman J., Krejčí V., Mareček P., Prajsler P., Luštinec P., Špička J., Hloušek M., Rejzek D., Dostálek O., Vinopal C., Smutný L., Kudr J., Christ M., Podzimek M., Řezníček J., Tuček J.

Branky a nahrávky SK Třebechovice:
5.43Kudr(Smutný),6.58Hloušek(Rejzek) ,19.48Hloušek(Prajsler,Dostálek),24.19Kudr(Christ),25.24Podzimek(Christ,Krejčí), 50.15Kudr(Vinopal,Rejzek).
Branky a nahrávky BK Nová Paka:
26.17Haken(Slabý,Bušek),55.39Jakubec(Šebek) Střelba:24:33 Tresty:7:6 Využití:1:1 Oslabení:0:0 Diváci:200
Rozhodčí:Machač-Karous,Schejbal

Sestava SK Třebechovice:
Petrů(Lochman)-LochmanJ,Krejčí,Mareček,Prajsler,Luštinec,Špička-Hloušek,Rejzek,Dostálek- Vinopal,Smutný,Kudr-Christ,Podzimek,Řezníček-Tuček.

Ve středu v podvečer Tříkrálový jsme zajížděli na ledovou plochu BK Nové Paky.Jako již tradičně jsme přetrpěli skrácené rozbruslení na leděm bez úpravy po veřejném bruslení!Rozbruslení má začínat v17.20.Veřejné bruslení končí v 17.30! Za úvahu by to na správných místech stálo..Tento zápas byl pro obě mužstva veledůležitý, jelikož se hrálo o šest bodů! Třebechovičtí hráči vědomi si vážnosti situace nenechali nic náhodě.Pustili se do domácího mužstva a vůbec se k hostiteli nechovali nijak přátelsky..Hned v 6 a 7 min.udeřili! Nejprve využil Smutného vybídnutí ke skórování Kudr a následně Rejzkovu přihrávku uklidil za Balážíkova záda Hloušek.Pohroma na domácí čekala ve 20 min.když opět Hloušek zužitkoval přihrávku připravenou Prajslerem a Dostálkem. Za stavu 0:3 se šlo do kabin

Do druhé třetiny vykročili hosté z Třebechovic opět ostře.Nejprve ve 25 min.Kudr využil ke skórování přihrávky Christa. Následuje 26 min.a je to opět dnes s chutí hrají Christ který s obráncem Krejčím připravili gólovku pro Podzimka a hosté jsou ve vadení 0:5! Ještě ve 26 min.byl vyluočen Luštinec za nedovolené bránění a domácí Haken snižuje na 1:5. Do posledního dějství šli Třebechovičtí s vědomím nenechat domácí snížit výsledek a pustit je do hry.Naopak v 50 min.utkání střílí svoji třetí branku dnes nejlepší Třebechovický hráč Kudr.Možnost ke skórování mu připravili Vinopal s Rejzkem.Stav se mění na 1:6.Brankovou tečku za utkáním udělal domácí kapitán Jakubec když na modré převzal přihrávku Šebka a sólo zakončil mezi betony brankáře Petrů a upravil tak stav utkání na 2:6 pro Třebechovice.

Trenér SK Třebechovice Miroslav Řehák
Do Nové Paky jsme přijeli vyhrát a získat tři body, i když stále ještě nejsme zdravotně fit.Sestavu máme doplněnou o vlastní juniory(Tuček,Antalík,Mlateček,Špička,Luštinec O.)Vedle zkušených hráčů můžou z nich vyrůst dobří hráči.To záleží jen na nich a jejich píli v tréninku.
Plnění taktických úkolů v pokrytí domácích klíčových hráčů se nám vyplatilo a za to hráčům patří můj dík!
Zákravský Jaroslav
vedoucí mužstva
SK Třebechovice