Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 3. 1. 2010 od  
2:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:8:12
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Petrů P., Lochman J., Mareček P., Podzimek M., Prajsler P., Krejčí V., Kudr J., Tuček J., Řezníček J., Hloušek M., Rejzek D., Dostálek O., Bohdanecký J., Smutný L., Christ M., Antalík M.


Branky a nahrávky SK Třebechovice:
31.45 Smutný (Lochman),54.23 Smutný (Podzimek,Mareček)

Branky a nahrávky HC Jaroměř:
4,35 Jurča(Vejman,Křepinský),8.01 Synek(Hamáček),14.58 Hamáček(Drašnar),35.44 Svoboda(Rudolfský)

Střelba:28:36 Tresty:8:12 (Rejzek-Třebe 20 OT), (Koblížek-Jar. 20 OT) Využití:0:0 Oslabení:0:0 Diváci:240
Rozhodčí:Machač-Řezníček,Zeman

Sestava SK Třebechovice:
Lochman,(od 15min.Petrů) – Lochman,Mareček,Podzimek,Prajsler,Krejčí – Kudr,Tuček, Řezníček – Hloušek,Rejzek,Dostálek – Bohdanecký,Smutný,Christ – Antalík.

V neděli 3.1.2010 jsme sehráli další utkání 2.části skupiny A. Mužstvo HC Jaroměř které jsme hostili na našem ledě je favoritem na postup do semifinále play off.
V silně kombinované sestavě jsme chtěli zabojovat a případně překvapit. Tento záměr se rozplynul když jsme již v páté minutě inkasovali první branku z hole Jurči. Na druhou branku vstřelenou Synkem jsme čekali pouhé tři minuty! Když se zdálo, že domácí vyrovnávají tlak soupeře dostáváme v 15 min.branku vstřelenou kapitánem hostí Hamáčkem.Po této brance se domácí trenéři rozhodli k výměně brankářů. Lochmana střídá Petrů.Za tohoto stavu končí první třetina a odchází se do šaten
Druhou třetinu jsme začali v pozměněné sestavě, ale rapidní zlepšení nenastalo Hned na začátku třetiny ve 23.min.rozhodčí Machač vylučuje Krejčího za vražení a o minutu později Hlouška za sekání a posílá Třebechovice do „tří“! V čele s brankářem Petrů a dobrou obrannou hrou jsme se úspěšně ubránili.O 6.min. později přišla světlá chvilka domácích když Smutný zužitkoval přihrávku Lochmana ke vstřelení kontaktní branky.
Hosté reagovali hned za 4.min.a Svobodou střílejí branku a upravují stav před odchodem do kabin na 1:4. Na závěr třetiny měli domácí přesilovku, ale výsledkem byli dvě dělovky Prajslera!Druhá střela trefila brankáře Jaroměře Macháně do masky a došlo k likvidaci drátěného košíku. V poslední třetině domácí se snažili ještě se stavem utkání něco udělat, ale výsledkem byla jen branka Smutného kterou mu připravyli Podzimek s Merečkem v 55.min.
Trenér SK Třebechovice Miroslav Řehák:
V tomto složení jsme na lepší výsledek neměli i když snahu některým hráčům nelze upřít. Ale někteří si musí uvědomit, že utkání se musí odmakat a ne jenom odbruslit!!Doufáme, že se nám vyprázdní marodka a sestava se nám zkvalitní. Mužstvu Jaroměře gratuluji k zaslouženému vítězství.
Zákravský Jaroslav
vedoucí mužstva
SK Třebechovice