Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 27. 12. 2009 od  
5:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:4
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů P., Podzimek M., Prajsler P., Lochman J., Mareček P., Hloušek M., Rejzek D., Bohdanecký J., Polák J., Kosina O., Vinopal C., Řezníček J., Christ M., Erban Z., Tuček J., Mlateček P.

Branky a nahrávky SK Třebechovice:
21.46 Vinopal.45.05 Rejzek(Tuček, Řezníček), 59.33 Kosina(Hloušek,Rejzek)
Branky a nahrávky HC Náchod:
12.34 Verner(Hudeček),18.22 Hudeček(Chudý), 34.06 Komárek, 37.21 Chudý(Vondřejc), 39.37 Komárek(Javůrek,Škoda)

Střelba:31:24 Tresty:3:4 Navrátil,Borůvka(NA 10 OT)-Vinopal(TR 10 OT) Využití:1:0 Oslabení:0:0 Diváci:350 Rozhodčí:Havelka-Janovský,Schejbal

Sestava SK Třebechovice:
Petrů (Lochman)-Podzimek,Prajsler,Lochman J,Mareček-Hloušek,Rejzek,Bohdanecký-Polák,Kosina,Vinopal-Řezníček,Christ,Erban-Tuček,Mlateček.

K poslednímu utkání letošního roku jsme zajížděli na led do Náchoda uhrát přijatelný výsledek proti rozjetým hráčům domácího týmu.
První třetina začala ve vlažném vánočním tempu.Již při vyloučení Třebechovického Kosiny za faul který viděl jen pan hlavní arbitr,nám přibyl další soupeř na ledové ploše. Tato přesilovka nebyla potrestána brankou i když Machaň ve vyložené šanci nedává.Hosté měli také několik příležitostí ke skórování Bohdaneckým,Kosinou,Erbanem, ale bez efektu. Ve třinácté minutě se domácí ujímaji vedení Vernerem.Když už to vypadalo, že se půjde do šaten s jednogólovým výsledkem přidal v 19 min.druhou branku do sítě hostí Hudeček a stav je 2:0.
Druhá třetina již měla svižnější tempo V brance hostí golman Petrů musel stále ukázovat co umí. Zvláště jeho zákrok ve 22.minutě levým chráničem byl vynikající.Čas 28.46 jde za pukem důsledně Vinopal a vyražený puk vrací do odkryté branky.Zápas se přehoupl do druhé poloviny,hosté si vybírají slabou chvilku a domácí během 5 min.vstřelili tři branky když do listiny střelců se dvakrát zapsal Komárek a jednou Chudý.Stav utkání 5:1
V poslední třetině Třebechovičtí dohrávali již z torzem mužstva.Ve 45 min.skóroval Rejzek, když Řezníček vyslal po křídle mladíka Tučka který efektně přihrál doprava a na Rejzka zbyla jen příjemná práce.Ještě v čase 59.33 min.upravuje poslední brankou roku 2009 Kosina

Trenér SK Třebechovice Jiří Hruška:
Do Náchoda jsme přijeli v silně kombinované sestavě které odpovídá i dosažený výsledek.Marodka se nám rozrostla o Podzimka který má nastrřelené koleno.Doufáme, že se kluci dají zdravotně dohromady a navážeme ne naše předešlé výkony! Jménem hráčů „A“mužstva a real týmu chci poděkovat naším věrným fanouškům,sponzorům a dalším příznivcům Třebechovického hokeje a popřát vše nejlepší do roku 2010.

Další utkání sehrajeme 3.1.2010 na domácím ledě s HC Jaroměř. Začátek utkání je v 17.00
Zapsal:Zákravský Jaroslav
vedoucí mužstva
Třebechovice p.O