Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 23. 12. 2009 od  
3:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:0:0
Přesilovky: 0:2
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů P., Podzimek M., Řezníček J., Lochman J., Mareček P., Luštinec P., Hloušek M., Rejzek D., Dostálek O., Polák J., Kosina O., Vinopal C., Bohdanecký J., Branda V., Christ M., Erban Z.

Branky a nahrávky SK Třebechovice:
22,37 Bohdanecký(Christ),11,31 Polák(Branda)
Střelba:33:24 Tresty: : 5 Využití:2:0 Oslabení:0:0 Diváci: Rozhodčí:Samek-Srna,Schránil

Sestava SK Třebechovice:
Petrů(Lochman)-Podzimek,Řezníček,Lochman J,Mareček,Luštinec-Hloušek,Rejzek,Dostálek-Polák,Kosina,Vinopal-Bohdanecký,Branda,Christ-Erban.

Den před štědrým dnem si na zimním stadionu dali dostaveníčko domácí a Třebechovičtí hráči k sehrání druhého kola KLM druhá část.Utkání začalo oboustranně opatrně.V průběhu této třetiny domácí získávali postupně mírnou převahu kterou korunovali vstřelením branky 16 vteřin před odchodem do šaten při našem zbytečném vyloučení!
Druhá třetina byla naopak v režii Třebechovických hráčů.Spolupráce celé třetí pětky znamenala vyrovnání z hole Bohdaneckého po nahrání od Christa.Běží třicátá druhá minuta a přihrávku Brandy proměňuje Polák ve vedoucí branku Třebechovic a za tohoto stavu se šlo do šaten.
Do třetí třetiny domácí nastoupili jako polití živou vodou a bylo vidět, že se jim stávající stav vůbec nelíbí.Od počátku třetiny přehrávali hosty ve všech směrech a brankář hostí Petrů odolával až do 57minuty kdy domácí vyrovnali na 2:2
Následovala 18 minuta, za brankou zbytečně fauluje Rejzek a domácí hrají přesilovou hru kterou v 19 minutě trestají třetí brankou v síti Třebechovic.Vítězstvím si domácí zpříjemnili Vánoční svátky a ujímají se opět vedení v tabulce

Trenér SK Třebechovice Miroslav Řehák
Soupeři k vítězství gratuluji. Porážka nás tolik nemrzí, ale mrzí nás zranění dvou klíčových hráčů (Branda,Dostálek) což se projevilo i na naší hře v poslední třetině.Nemohu si odpustit připomínku, že tak zkušené mužstvo jaké máme si nechá dát dvě branky během tří minut před závěrem utkání!
Zapsal:
Zákravský Jaroslav
vedoucí mužstva
SK Třebechovice p/O