Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 20. 12. 2009 od  
4:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:10
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Lochman J., Mareček P., Podzimek M., Prajsler P., Luštinec P., Řezníček J., Hloušek M., Rejzek D., Dostálek O., Polák J., Kosina O., Vinopal C., Bohdanecký J., Branda V., Erban Z.


Branky a nahrávky SK Třebechovice: 14,22 Vinopal (Branda, Polák), Kosina (Lochman), 27,47 Kosina (Polák),55,04 Polák (Vinopal)

Branky a nahrávky HC Dvůr Králové:
1,09 Svoboda(Kubelka,Dušička), 20,14 Svoboda(Dušička)

Střelba:33:28 Tresty:7:10 (Barta-Dvůr 10 OT) Využití:1:0 Oslabení:0 .0 Diváci:230
Rozhodčí:Pahulák-Karlík,Průcha

Sestava SK Třebechovice:
Petrů (Lochman P.) - Lochman, Mareček, Podzimek, Prajsler, Luštinec, Řezníček - Hloušek, Rejzek, Dostálek - Polák, Kosina, Vinopal - Bohdanecký, Branda, Erban.

Trenér SK Třebechovice Miroslav Řehák:
Jsou utkání ve kterých se berou body i když se hra nedaří a takové utkání jsme dnes sehráli.Utkání rozhodla naše druhá lajna které se střelecky dařilo.
V nedělním podvečeru bylo sehráno na Třebechovickém ZS první utkání druhé části KLH skupiny A mezi domácími hokejisty proti Dvoru Králové.Hosté přijeli v oslabené sestavě, ale velmi bojovně naladěni.Od začátku utkání se do domácích hráčů pustili a již po první minutě hosté vedou 0:1 brankou Svobody.Třebechovice srovnali ve 14 min. v přesilové hře Vinopalem po souhře s Brandou a Polákem.V čase 19,32 druhou branku domácích střílí po nahrávce od Lochmana Kosina.
Ve druhé třetině hosté z prvního útoku, když na ukazateli bylo 20,14 střílí branku opět Svobodou a vyrovnávají skóre utkání na 2:2.Tento stav trval do 28 min.kdy Kosina střílí svoji druhou branku v tomto utkání když ho svoji přihrávkou ke skórování šikovně vybídl Polák
. V závěrečném dějství se soupeř snažil o vyrovnání stavu utkání, ale domácí měli utkání pod kontrolou.V závěru ještě Polák vrátil mezi Bartovi betony puk po vyražené střele Vinopala.a upravil tak stav utkání na konečných 4:2
K dalšímu utkání zajíždíme na horký led Nového Města 23.12.09.Začátek zápasu je v 18.00.

Zapsal:
Zákravský Jaroslav
vedoucí mužstva
SK Třebechovice p.O