Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 16. 12. 2009 od  
1:7

Statistiky zápasu

Vyloučení:0:0
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů P., Lochman J., Mareček P., Podzimek M., Řezníček J., Prajsler P., Hloušek M., Rejzek D., Dostálek O., Erban Z., Kosina O., Vinopal C., Bohdanecký J., Branda V., Christ M., Tuček J., Mlateček P.

Branky a nahrávky SK Třebechovice:
5.17 Hloušek ( Rejzek, Mareček), 18.11 Prajsler (Rejzek), 20.16 Hloušek (Rejzek, Mareček), 27.10 Rejzek (Lochmen), 28.33 Erban (Branda, Vinopal), 34.54 Vinopal (Branda), 37.09 Mlateček (Dostálek)

Střelba: 18:28 Tresty: 4:6 Využití: 1:2 Oslabení: 0:2 Diváci: 150
Rozhodčí: Derner – Pošvář, Votroubek

Sestava SK Třebechovice: Petrů (Lochman) – Lochman J, Mareček, Podzimek, Řezníček, Prajsler – Hloušek, Rejzek, Dostálek – Erban, Kosina, Vinopal – Bohdanecký, Branda, Christ – Tuček, Mláteček K poslednímu utkání 1.části KLM jsme zajížděli na led Opočna s odhodláním neprohrát. Od samého začátku jsme přistoupili k utkání zodpovědně a nenechali nic náhodě. Již v 5. min. našel ukázkově Mareček na modré najetého Rejzka ten prostrčil puk Hlouškovi a pro něj skórovat není problem. Stav utkání 0:1. Před odchodem do šaten na 0:2 zvyšuje premiérovou trefou nova posila zadních řad nestárnoucí Petr Prajsler po Rejzkově přihrávce. Ještě v téže minutě se doouštíme chyby nevyvezením puku z vlastní třetiny a domácí nás trestají vstřelením kontaktní branky Francem a snižují na 1:2.
Po ráznější domluvě trenérů k hráčům se hra zlepšila a začali padat branky. Jako přes kopírák předvedlo trio Mareček, Rejzek, Hloušek akci z první branky a stav utkání se mění na 1:3. Následuje 27. Min. a s chutí hrající Rejzek skóruje po ideální přihrávce Lochmana. O minute později nachází Vinopal Brandu, ten si pohrál s pukem I obránci a přihrává před branku Erbanovi, který s přehledem střílí pátou branku hostí a upravuje stav utkání na 1:5. Rozjetý stroj třebechovic pokračuje v brankové vánoční nadílce a dárkem v podobě branky Vinopala po Brandově nahrávce. Nadílku ukončil junior Mláteček, když příklepem uklidil přihrávku Dostálka do branky Opočna a stav se mnění na 1:7.
Do poslední třetiny nastoupili domácí s úmyslem upravit výsledek, ale hosté z pod Orebu si hru kontrolovali a žádné překvapení se nekonalo.

Trenér SK Třebechovice Jiří Hruška:
Silně oslabeni o klíčové hráče jsme museli improvizovat. Do mužstva jsme zařadili dva Třebechovické junior, kteří svou dravostí a vstřelenou brankou byli pro nás překvapením. Rozhodně s nimi budeme dále pracovat. Ještě jedno překvapení je v podobě obránce Petra Prajslera, který nám pomůže zkvalitnit obranu. Ani roční hokejová pauza mu na jeho hře a tvrdosti neubrala, o čem se přesvědčili hráči soupeře, kterým se po střetu s ním těžce vztávalo. Ve svém prvním zápase se uvedl brankou a zanechal dobrý dojem. Ještě bych chtěl zmínit brankáře Petrů, který v tomto utkání měl absolutorium a naší branku ochránil skvěle.

V neděli 20.12.2009 od 17.00 sehrajeme první utkání 2. Části KLM s mužstvem HC Dvůr Králové n.L.

Zapsal:
Zákravský Jaroslav
vedoucí mužstva
Třebechovice p/O