Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 13. 12. 2009 od  
7:5

Statistiky zápasu

Vyloučení:10:10
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Lochman P., Lochman J., Mareček P., Podzimek M., Kostka V., Luštinec P., Hloušek M., Rejzek D., Řezníček J., Vinopal C., Polák J., Kosina O., Erban Z., Branda V., Krejčí V., Stříteský M.


Branky a nahrávky SK Třebechovice:
10.19 Mareček(Kosina),17.04Hloušek(Rejzek),33.18 Rejzek(Lochman),36.50 Polák(Podzimek),47.22Rejzek(Branda),55.30 Hloušek (Rejzek,Polák),57.48 Mareček(Polák)

Branky a nahrávky HC Náchod:
0.36 Vondřejc(Hudeček),1.57 Komárek(Škoda,Šotola),30.07 Šotola(Javůrek,Vondřejc),47.53 Hrabica(Hubáček),59.00 Hubáček(Hudeček, Škoda)

Střelba:36:31Tresty:11:10(Vinopal OT) Využití:0:0 Oslabení:1:0 Diváci:210
Rozhodčí:Svoboda T.- Petr,Schejbal

Sestava SK Třebechovice:
Petrů (od 2.min.Lochman P.) - Lochman ,Mareček,Podzimek,Kostka,Luštinec – Hloušek,Rejzek,Řezníček – Vinopal,Polák,Kosina – Erban,Branda,Krejčí, - Stříteský

Trenér SK Třebechovice Jiří Hruška:
V předposledním utkání 1.části KLM jsme hostili mužstvo z Náchoda.Zápas jsme začali nezodpovědně a laxně!Proto také ve druhé minutě na ukazateli bylo skóre 0:2.Z branky odchází Petů a nahradil ho Lochman.V polovině třetiny se nám dáří snížit brankou Marečka po zdařilé nahrávce Kosiny.V 17 min.po ukázkové spolupráci Hlouška s Rejzkem posledně jmenovaný vyrovnává na 2:2.
Ve druhé třetině přichází polovina zápasu a hosté se ujímají vedení 2:3.Naší hráči bojují a snaží se o vyrovnání což se jim daří při vyloučení Vinopala.K puku se dostává nestor domácí obrany Lochman a jeho nahrávka přesně nachází rozjetého Rejzka , ten hostujícímu brankáři nedává nejmenší šanci.Stav utkání 3:3. Do přestávky domácí otáčejí utkání, když Polák tečoval Podzimkovu dělovku od modré a do šaten se odchází za stavu 4:3.
V posledním dějství se bojovalo o svržení výsledku na svoji stranu a byli to domácí hráči kteří ve 47 min.dosahují branky Rejzkem po finální nahrávce od Brandy.Domácí odskakují soupeři o dvě branky, ale ne na dlouho.Ještě v téže minutě soupeř kontruje a stav je opět o jednu branku 5:4.Přetahovaná o výsledek přichází do finále a tam jsou úspěšní domací! Nejprve střílí branku Hloušek po vzorové spolupráci s Polákem a Rejzkem Poslední trefa do“ černého“z domácí strany patří Marečkovi kterého ke skórování pěknou přihrávkou vyzval Polák.
V 59 min.ještě hosté snižují a tak kosmeticky upravuji konečný stav utkání na 7:5. Utkání nebylo vůbec jednoduché.Náchodští bojovali a zanechali v Třebechovicích velmi dobrý dojem.Ve středu je čeká přímý souboj s HC Wikov Hronov o postup do druhé části skup.A KLM. Naše mužstvo se umístilo jako třetí a v neděli 20.12.2009 bude hrát proti čtvrtému celku základní části.
Naše mužstvo zasluhuje pochválit za bojovnost,předvedenou hru a za otočení výsledku. Chtěl bych vyzvednout jednoho hráče a to Dana Rejzka který si připíše do statistik čtyři body za dvě branky a dvě asistence.
K poslednímu utkání zákl.části zajíždíme ve středu 16.12.2009 do Opočna kde začátek utkání je v 18.00
Zapsal: Zákravský Jaroslav
vedoucí mužstva
SK Třebechovice p/O