Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 9. 12. 2009 od  
7:5

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:5
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Lochman J., Mareček P., Podzimek M., Řezníček J., Luštinec P., Krejčí V., Hloušek M., Rejzek D., Vinopal C., Smutný L., Polák J., Kosina O., Bohdanecký J., Stříteský M., Christ M., Erban Z.

Branky a nahrávky SK Třebechovice:
1.06 Christ(Stříteský), 4.51 Kosina(Polák),18.49 Christ(Bohdanecký), 26.41 Mareček(Kosina),54.04 Bohdanecký(Mareček)

Branky a nahrávky BK Nová Paka:
5.58 Kovář(Pour),16.03 Slabý, 19.35 Lepka (Šebek), 46.02 Kollman(Jakubec), 50.35 Šebek(Šrámek), 51.24 Jakubec, 52.03 Šmika (Rychlovský,Šrámek)

Střelba: 35:34 Tresty: 5:5 (Rejzek Třebe OT) Využití: 1:0 Oslabení: 1:0 Diváci: 200
Rozhodčí: Lučan-Karous,Veselý

Sestava SK Třebechovice:
Lochman P.(Petrů) – Lochman J.,Mareček,Podzimek,Řezníček,Luštinec,Krejčí – Hloušek,Rejzek,Vinopal -Smutný,Polák,Kosina - Bohdanecký,Stříeský,Christ - Erban

Trenér SK Třebechovice Miroslav Řehák:
Stále oslabení jsme v Nové Pace nezačali vůbec špatně. Hned v první minutě jsme šli do vedení po přihrávce Stříteského Christem. O čtyři minuty později po spolupráci Polák, Kosina střílí branku posledně jmenovaný.
Od této části hry domácí začali mít více ze hry a to zužitkovali vstřelením branky a v 6 minutě snižují na 1:2. Přišla 16 minuta a domácí ve vlastním oslabení srovnávají stav
na 2:2. Když se hráči připravovali do šaten tak jsme vstřelili branku po spolupráci mladíků Bohdaneckého, Christem. Tato naše radost netrvala ani minutu a Paka srovnává stav utkání na 3:3 a jde se do šaten.
Druhá třetina začala velkým tlakem domácích hráčů, ale branku vstřelil Třebechovický Mareček po spolupráci s Kosinou. Do konce třetiny to byl jen velký boj. Domácí nás převyšovali hlavně střelecky, ale bez brankového efektu. Třetinu jsme vyhráli 1:0
Ve třetí třetině se lámal chleba! Ve 46 minutě domácí vyrovnávají na 4:4. V čase 50.35 – 52.03 domácí rozhodli utkání. Ke zteči zavelel Šebek, následován Jakubcem a tříbrankovou smršť ukončil Šmika sedmou a poslední brankou N.Paky. Nám se ještě podařilo snížit brankou Bohdaneckého kterou připravil Mareček.
Výsledek vyjadřuje spravedlivě stav naší hry. Od začátku utkání bylo domácí mužstvo bojovnější s touhou po vítězství což jsem u našeho mužstva postrádal! V našem mužstvu zahráli dobře Hradečtí junioři Christ kterému se dařilo střelecky a Bohdanecký který svou rychlostí a pohybem byl stálým nebezpečím pro branku soupeře.
Soupeři k zaslouženému vítězství gratuluji!

Příští utkání sehrajeme na domácím ledě v neděli 13.12.2009 od 17.00 proti mužstvu HC Náchod.

Zapsal:
Zákravský Jaroslav
vedoucí mužstva
SK Třebechovice p/O