Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 18. 11. 2009 od  
6:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:8
Přesilovky: 2:1
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Kostka V., Mareček P., Podzimek M., Lochman J., Luštinec P., Řezníček J., Smutný L., Rejzek D., Dostálek O., Hloušek M., Branda V., Vinopal C., Christ M., Erban Z., Kosina O., Stříteský M.

Branky a nahr.Třebechovic:
27,26 Kosina(Christ,Vinopal), 32,29 Kosina (Podzimek,Vinopal), 38,30 Vinopal (Luštinec,Branda), 41,06 Smutný (Luštinec,Branda), 54,43 Hloušek (Řezníček,Dostálek), 59,45 Luštinec (Smutný,Branda)
Branky a nahr. N.Bydžov:
53,59 Čížek(Kubín)

Vyloučení: 5 : 8 Využití: 2 :1 Oslabení 1 : 0 Střely: 50 : 9 Diváci: 150

Sestava Třebechovic:
Lochman (Petrů) – Kostka, Mareček, Podzimek, Lochman J, Luštinec, Řezníček – Smutný, Rejzek, Dostálek – Hloušek, Branda, Vinopal – Christ, Erban, Kosina – Stříteský.

Slovo trenéra Miroslava Řeháka:
Celé utkání byl boj Třebechovických hráčů s brankářem N.Bydžova Kolbabou. Když už byl překonán tak za ním byli dobře postaveny tyčky (6x) a břevno (4x).Po první třetině se šlo do šaten bez branek.
Do druhé části jsme šli s odhodláním tento stav změnit. Záměr se nám povedl , centr třetího útoku Kosina se trefil dvakrát a minutu a půl před koncem druhé třetiny dává branku Vinopal.
Třetí třetinu jsme začali s chutí a ve vlastním oslabení Smutný zvyšuje stav utkání na 4 0. Ve 14 minutě byl vyloučen Stříteský a hosté během 5 vteřin upravují na 4 : 1. V dalším průběhu utkání jsme již nedopustili žádné překvapení a dvěma brankami jsme zápas dohráli.
Hráče chválím za bojovnost, ale musím je upozornit, že neproměňování vyložených šancí by se s jiným soupeřem nemuselo vyplatit!!