Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 8. 11. 2009 od  
5:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:9
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů P., Lochman J., Mareček P., Kostka V., Luštinec P., Podzimek M., Řezníček J., Hloušek M., Hofman M., Rejzek D., Kudr J., Branda V., Dostálek O., Christ M., Smutný L., Vinopal C.
Branky HC Náchod:2x Hudeček,Hrabica,Škoda,Macháň.
Branky a nahrávky SK Třebechovice:15,02 Rejzek(Hloušek),27,30 Rejzek(Luštinec)
Vyloučení:9:7 Využití:1:1 Oslabení:1:0 Poč.diváků: 180 Zás.brankářů: 28:31
Rozhodčí: Machač – Průcha,Votroubek
Sestava SK Třebechovice: Petrů (Lochman) – Lochman J,Mareček,Kostka,Luštinec,
Podzimek,Řezníček – Hloušek,Hofman,Rejzek – Kudr,Branda,Dostálek – Christ,Smutný,Vinopal. Trenér Miroslav Řehák: Je to s námi jako na houpačce jednou zahrajeme podruhé ne!
Utkání pro nás nezačalo vůbec šťastně proto, že hned v první minutě se nám zranil Kudr(zhmožděné rameno a musel jet na vyšetření do Hradecké nemocnice) a to byl začátek rozpadu druhé lajny když ve druhé třetině se zranil Dostálek(rozseknutý ret a nos) V první třetině se vedení ujali domácí v 6 minutě.Nám se podařilo vyrovnat Rejzkem a třetina skončila 1:1. Druhou třetinu jsme zahájili aktivně a ujali se vedení brankou Rejzka.Do odchodu do šaten chybělo 27 vteřin a domácí vyrovnávají ve vlastním oslabení po naší hrubé chybě na 2:2. V závěrečné části se obě mužstva snažila rozhodnout zápas.Následovala 50 minuta a po hrubé chybě naší obrany jsme inkasovali třetí branku a domácí jdou lacino do vedení.Hráči otřeseni touto brankou dostávají během dvou minut další dvě branky a o utkání je rozhodnuto! Utkání jsme si prohráli sami nedodržováním pokynů, z kterých pramení chyby které v hokeji rozhodují.Byl bych rád, kdyby si to někteří naší hráči uvědomili a z tohoto utkání se poučili!!! Soupeři gratuluji k bodům. Další utkání sehrajeme na domácím ledě ve středu 11.11.09 s mužstvem Opočna v 18 hodin. V neděli následuje volno a na hokeji se opět sejdeme doma ve středu 18.11.09 kdy přivítáme hráče Nového Bydžova. Utkání začíná v 18,00.