Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 4. 11. 2009 od  
5:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:6
Přesilovky: 2:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Lochman J., Mareček P., Kostka V., Luštinec P., Řezníček J., Hloušek M., Hofman M., Rejzek D., Podzimek M., Branda V., Dostálek O., Kubín P., Smutný L., Vinopal C.


Branky a nahrávky:
SK Třebechovice: 9,34 Podzimek (Luštinec), 12,32 Rejzek (Hofman), 31,10 Smutný, 42,44 Rejzek (Hofman), 46,54 Dostálek(Kostka)
Branky a nahrávky BK Nová Paka: 51,50 Jakubec (Kollman)
Vyloučení: 6 : 7 (Pour NP 10)
Přesilovka: 2 : 0
Oslabení: 0 : 0
Diváci: 140
Rozhodčí: Havelka – Řezníček,Janovský

Sestava domácí: Petrů (Lochman) – Lochman,Mareček,Kostka,Luštinec,Řezníček – Hloušek,Hofman,Rejzek – Podzimek,Branda,Dostálek – Kubín,Smutný,Vinopal.

Trenér Miroslav Řehák:Po nevydařeném utkání v Jaroměři jsme chtěli na plno bodovat. Tento záměr se nám vydařil a vyhráli jsme 5 : 1.Hra začala vzájemným oťukáváním. Ke střeleckým manévrům dal signál obránce Luštinec, když jeho střelu za záda golmana hostí usměrnil tečí Podzimek. Do konce první třetiny se nám podařilo vstřelit druhou branku Rejzkem z nahrávky Hofmana.
Do druhé třetiny jsme nastoupili s vědomím, že soupeř se s tímto stavem nehodlá smířit! Hra se přehoupla do druhé poloviny a Smutný zvyšuje na rozdíl třech branek.
V závěrečné části hry jsme to byli my, kdo chtěl utkání dovést do zdárného konce. Hned na začátku třetiny po nahrávce Hofmana dává branku střelecky při chuti hrající Rejzek. Pátou branku vstřelil Dostálek když využil nahození obránce Kostky. Poslední slovo měli hosté, když upravili stav Jakubcem po přihrávce Kollmana.
Po dnešním utkání musím pochválit cele mužstvo za předvedenou hru a za bojovnost!
Stínem utkání bylo v čase 32,48 nezaviněné zranění pádem rozhodčího Havelky. Byl ošetřen a do utkání již nenastoupil. Zbytek zápasu odřídili dva rozhodčí .

V neděli 8.11.09 zajíždíme na ZS v Náchodě kde od 17,00 vybojujeme další, již 8 kolo KLM.