Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 21. 10. 2009 od  
2:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:9
Přesilovky: 2:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů P., ., Lochman J., Mareček P., Kostka V., Luštinec P., Podzimek M., Řezníček J., Hloušek M., Hofman M., Rejzek D., Kudr J., Dostálek O., Polák J., Erban Z., Smutný L., Vinopal C., Kubín P.

Začátek utkání měl slavnostní ráz. Novoměští se loučili se svým dlouholetým hráčem Pepou Lochmanem, který od nové sezóny nastupuje v barvách SK Třebechovice a svým vedoucím mužstva, panem Dufkem. Oba obdrželi dárkové koše, potlesk spoluhráčů a celého hlediště!
Třebechovice nevstoupili do utkání šťastně! Probíhá čtvrtá minuta utkání a po vyloučení obránce Kostky prohráváme 1:0. V 11.min po chybě naší obrany se stav utkání mění na 2:0. Nevyvedeni z míry a poctivou zodpovědnou hrou jsme během dvou minut vyrovnali a za stavu 2:2 odcházeli do šaten.
Druhou část hry domácí začali velmi aktivně. Hosté si, ale tento manévr pohlídali a naopak to byli oni, kteří ve 25.min. skórovali Hofmanem. V této části se hra přiostřila, ale nekompromisní arbitr utkání p.Lučan ukázal hráčům kdo je na ledě pánem! Třetina končí stavem 2:3.
V poslední části hry to byli opět domácí, kteří se se stavem na ukazateli nechtěli smířit a zle zatápěli obraně hostů. Ale byli to opět hosté a hráči první lajny kteří ve 45.min. jmenovitě Rejzkem odskakují na 2:4! Hra se stupňovala, domácí hráči se snažili o úpravu výsledku ze všech sil! Třebechovičtí taktickou obranou hrou, ale změnu skóre nedopustili a tak se cenné body zaslouženě stěhují pod Oreb!
Hráči děkují všem fanouškům kteří je přijeli do Nového Města podpořit! Další mistrovské utkání sehrajeme na domácím ledě ve středu 28.10.09 v 18.00 proti mladému ambicioznímu mužstvu Hronova.
Rozhodčí. Lučan – Pošvář,Kubišta
Diváci: 200
Branky a nahrávky Spartaku: 04:42 Chmelík (Plíhal),11:26 Pišta (Janoušek,Plíhal)
V neděli 25.10.09 Třebechovice nehrají – máme volný los!