Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 18. 10. 2009 od  
7:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 2:1
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Petrů P., Lochman J., Mareček P., Kostka V., Luštinec P., Podzimek M., Řezníček J., Hloušek M., Hofman M., Rejzek D., Kudr J., Branda V., Dostálek O., Polák J., Smutný L., Vinopal C., Kubín P., Kosina O., Erban Z.

Domácí hráči vstoupili do prvního domácího utkání úspěšně! Hned ve 3. minutě po pěkné kombinaci celé pětky zakončoval Branda, po nahrávce Luštince a Kostky. Neuplynula minuta a Třebechovičtí se radují podruhé když finální přihrávkou ke skórování Smutného vybídl Polák. Ve třinácté minutě byli vyloučeni Branda a následně Dostálek. Hosté přesilovou hru pět na tři využívají a snižují stav utkání na 2 : 1.
Ve druhé třetině hosté začali náporem, ten se jim vyplatil a vyrovnávají na 2 : 2. O tři minuty se domácím podařilo jít znovu do vedení Vinopalem po přihrávce Smutného.
Závěrečná část nezačala pro domácí vůbec dobře, když v přesil.hře 4 na 3 po hrubých chybách domácích se stav upravuje na 3 : 3. V této části domácí zpřesnili hru a odskočili brankami Dostálka a Marečka na 5 : 3. Hosté se nevzdávají a při vyloučení Petra Luštince střílí kontaktní branku! Domácí bojují a v 17. minutě využívá přihrávku Hofmana Hloušek ke vstřelení šesté branky. Trenér hostů Lubina dvě minuty před koncem se rozhoduje k odvolání brankáře. Hosté ještě mohli snížit, ale brankář Lochman byl vždy na správném místě. Domácí se ubránili, k puku se dostal Kudr a nahrávkou vyzval Poláka ke skórování a tím i definitivní tečku za utkáním.
Střelci Dvora Král.: Dlab, Voděrek, Hamerský, Vítek
Rozhodčí: Pahulák – Brandejs,Karlík
Počet diváků: 105