Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 27. 9. 2009 od  
4:5

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 2:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
., Petrů P., Luštinec P., Řezníček J., Podzimek M., Luštinec O., Lochman J., Erban Z., Kosina O., Kudr J., Mlateček P., Kubín P., Fiala P., Šesták J., Zdanovec D.
První třetina skončila bez branek po vzájemném oťukávání. Domácí hráči začali druhou třetinu nevídaným způsobem. Po brankách v čase 22:11, 23:24, 23:43 bylo skóre 3 : 0 a teď bylo na hostech jak se k tomuto stavu postaví! Běžela 32 min. a přihrávku J.Lochmana uklízí do soupeřovi branky Kubín. A to bylo v této části hry vše.
Do poslední části Třebechovičtí hráči věděli, že jen tvrdá práce a vůle po vítězství může slavit úspěch. Hned na začátku závěrečné třetiny Kosina finální přihrávkou vyzval Fialu ke skórování, stav se mění na 3 : 2 a hosté jsou ve hře. V 50 min. se opět mění stav ve prospěch domácích na 4 : 2. O minutu později neproměnil Kubín trestné střílení za hákování ve vylož. šanci. V této části hry, ale udeřili hosté a brankami v 53.min.Kubínem a 54.min.Kosinou srovnávají stav utkání na 4 : 4! Do konce základní části se již na výsledku nic nemění.
Po krátké přestávce se hraje 5 min. prodloužení. Domácí se snaží získat další bod. Druhá minuta a rozhodčí vylučuji P.Luštince. Hosté se úspěšně ubránili a tím i celé prodloužení!
Následující samostatné nájezdy a rozhodující druhý bod hostům zajistil Kosina.
Je nutné pochválit všechny hráče za bojovnost a zvláště nejlepší hráč Třebechovic Kubín byl pro trenéry velkým překvapením.