Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 11. 2. 2009 od  
5:6

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů P., Hloušek P., Luštinec P., Tomášek F., Řezníček J., Christ M., Hloušek M., Podzimek M., Rejzek D., Kudr J., Jirousek L., Smutný L., Fiala P., Stříteský M., Kubín P., Erban Z.

HC Opočno - SK Třebechovice 5:6 sn (0:1, 0:4, 5:0, 0:0, 0:1)

Rozhodčí: Brandejs - Kubišta, P. Horák
Vyloučení 7:9 Využití 3:2
Diváci: 180

Sestava SK Třebechovice: Petrů - P. Hloušek, Luštinec, Tomášek, Řezníček, Christ - M. Hloušek, Podzimek, Rejzek - Kudr, Jirousek, Smutný - Fiala, Stříteský, Kubín - Erban

Slovo trenéra Miroslava Řeháka: Hlouškova kanonáda málem byla zbytečná! Opět naše nedisciplinovanost a Výborný výkon sudího Brandejse, který nás dvakrát za sebou v poslední třetině poslal do tří!!! Domácí se dostali do hry a na drama bylo zaděláno. Domácí dvě minuty před koncem vyrovnali na 5:5 a jelikož se na obou stranách skóre již nezměnilo, hrálo se prodloužení. Dramatický boj pokračoval, ale rozhodnutí nepadlo. Pokračovalo se v poslední možnosti o rozhodnutí, v nájezdech. Rejzek a Podzimek proměnili a náš brankář Petrů hráčům Opočna skórovat nepovolil! Nyní se stěhujeme domů k sérii tří zápasů, když první s Novou Pakou začíná v neděli 15.2.v 17:00.