Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 18. 1. 2009 od  
2:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Kolbaba J., Hloušek P., Řezníček J., Podzimek M., Luštinec P., Tomášek F., Christ M., Hloušek M., Hofman M., Rejzek D., Knížek T., Kosina O., Smutný L., Šesták J., Kubín P., Stříteský M., Kudr J.


SK Třebechovice - BK JTC Nová Paka 2:3 (0:1, 0:2, 2:0)
Branky a nahrávky
SK Třebechovice
42:42 Hofman (M. Hloušek, Podzimek)
58:12 M. Hloušek (Hofman)

BK JTC N. Paka
Šebek 2x, Lepila

Rozhodčí: Machač - Kyral, Zeman
Vyloučení 8:10 Využití přesilovek 0:1
Větší tresty:
5+OK P. Hloušek - SK Třebechovice
5+OK L. Musil - BK JTC Nová Paka

Počet diváků: 190

Trenér Miroslav Řehák: V první třetině nás soupeř zaskočil svou aktivní hrou a ve všech směrech nás přehrál! Ve druhé části utkání se hra vyrovnala, v zahazování šancí se naší střelci předháněli! Soupeř jen čekal na naše chyby a hned je trestal brankou. V poslední třetině to už byl marný boj našich hráčů s výborným brankářem hostí.

Ve vyrovnaném utkání, které proběhlo ve svěžím tempu se rozhodovalo o výsledku utkání v jeho úvodu. První branka padla v čase 11:14 a přičinil se o ní Řezníček svou špatnou rozehrávkou z obranné třetiny. Ve druhé třetině jsme nejprve inkasovali při našem oslabení v čase 24:32. Pak se potvrdilo pravidlo nedáš-dostaneš. Únik Kosiny branku neznamenal, protiútok hostů v čase 32:56 ano. Ve třetí třetině jsme měli soustavný tlak na soupeřovu branku. V čase 42:42 jsme využili přesilovou hru 5:3 a snížili brankou Hofmana (po přihrávce Podzimka a M. Hlouška) na 1:3. Naši druhou branku vsítil v čase 58:12 M. Hloušek po přihrávce Hofmana, ale ani naše okamžitá powerplay nám nevyšla. hosté uhájili své vítězství.