Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Žákovská liga SŽ
neděle 18. 1. 2009 od  
3:9

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 3:3
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Suchý D., Černý J., Janský L., Hodač P., Denemarek L., Lochman J., Chvapil T., Bartoš P., Hruška J., Vodička O., Dušek A., Voslář J., Beneš P.
V dohrávce druhého kola jsme během dvou víkendů sehráli třetí prestižní utkání s týmem nedalekého Opočna. Pro většinu mužstva se jednalo o třetí utkání během tří dnů a tak jsme do zápasu šli s jistými obavami, ale famózní úvodní desetiminutovka víceméně o osudu utkání rozhodla. Do vedení jsme se dostali již po 19 vteřinách hry Lochmanem po střele z kruhu. Na počátku druhé minuty to bylo 2:0 po vyhraném vhazování a přihrávce na volného Lochmana a jeho blafáku při hře 4 na 4. Ve 4. minutě se v přesilovce prosadil Vodička, když projel od červené čáry a bekendem po ledě zvýšil na 3:0. V další přesilovce se důrazem před brankou prosadil opět Lochman a svým třetím zásahem zvýšil již na 4:0. Ve 12. minutě také domácí využili svoji přesilovou hru, když se bekendové nahození doslova prošouralo mezi nohy brankáře Suchého. Spousta vyloučených na obou stranách přinesla rozháranou hru.
Festival vyloučení pokračoval i ve druhé třetině a v prvních pěti minutách jsme takřka nehráli v pěti. Domácím se jednu z přesilovek podařilo proměnit a snížili tak na 2:4. O zlomení odporu soupeře se postaral ve 33. minutě Denemarek, když po vhazování ve středním pásmu vzal na sebe odpovědnost, projel do útočné třetiny a z prostoru mezi kruhy střelou po ledě zvýšil na 5:2. Zbytek této třetiny byl opět poznamenán častým vylučováním na obou stranách, ale žádnou větší šanci nepřinesl.
Třetí proměněnou přesilovku obstarala dvojice Lochman Černý, když dvojnásobnou převahu využili souhrou ve třetině domácích a střelou od modré. Hra byla opět rozkouskována častým vylučováním, kdy rozhodčí pískali jakýkoliv náznak faulů. Další branky padali až v poslední pětiminutovce. Nejdříve přečíslení 2 na 1 využil střelou příklepem do víka Vodička a zvýšil již na 7:2 při hře 4 na 4. Poté také domácí tým opět využil svoji přesilovku a upravili stav na 7:3. O další zásah do černého se zasloužil Hodač svým průnikem do obrany domácích a následnou dorážkou Chvapil zvýšil na 8:3. Konečný stav 9:3 zařídil Vodička důraznou dorážkou své vlastní střely.