Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 14. 1. 2009 od  
4:5

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů P., Kolbaba J., Hloušek P., Řezníček J., Podzimek M., Christ M., Luštinec P., Hloušek M., Hofman M., Rejzek D., Knížek T., Kosina O., Smutný L., Šesták J., Kubín P., Stříteský M., Mlateček P.

HC Baroni Opočno - SK Třebechovice 4:5 (0:4, 4:1, 0:0)
Vyloučení 10:10 oslabení 0:1
Počet diváků: 250

Rozhodčí: Pahulák - Janovský, Schejbal

Branky a nahrávky
SK Třebechovice
7:49 Šesták (Stříteský)
15:17 Hofman (Luštinec)
15:34 M. Hloušek (Kosina, P. Hloušek)
17:46 Knížek (Kosina)
30:48 Knížek (Kosina, M. Hloušek)

Slovo trenéra Miroslava Řeháka: Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a podle toho také dopadl výsledek první třetiny. Následovala naše pověstná druhá třetina a soupeř začal náš náskok dotahovat! V poslední třetině se hrálo bez branek a vítězství jsme se štěstím ubránili a body se stěhují pod Oreb! Musím pochválit Tomáše Knížka, který kromě dvou vstřelených branek vymazal hráče Opočna Felcmana z ledové plochy, což bylo naším taktickým cílem!

V utkání plném zvratů jsme začali dobře. Dobrým bruslením jsme domácí přehrávali a vytvářeli jsme si brankové příležitosti. První jsme využili v čase 7:49 Šestákem, kterému přihrával Stříteský. Pak přišla řada příležitostí domácích, štěstí však stálo na naší straně. V závěru třetiny jsme ještě třikrát dali branku. V čase 15:17 při přesilové hře skóroval Hofman po přihrávce Luštince, při naší další přesilovce v čase 15:34 vsítil branku M. Hloušek po přihrávce bratra Petra a Kosiny. Při našem oslabení ujela dvojice Kosina, Knížek a poslední jmenovaný v čase 17:46 stanovil konečný stav první třetiny. Druhá třetina probíhala ve znamení náporu domácích a do naší hry se vloudila nejistota. Branky v naší síti byly docíleny v čase 25:07 při hře čtyř proti čtyřem, potom v čase 28:59 a 30:35. Euforii domácích zbrzdila šťastná branka Knížka po kombinaci M. Hlouška a Kosiny. Dvoubrankový rozdíl jsme udrželi do času 39:05, kdy domácí využili přesilovou hru. V bojovně naladěné poslední třetině již branka nepadla a tak jsme přivezli důležité tři body.