Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 11. 1. 2009 od  
2:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů P., Kolbaba J., Hloušek P., Řezníček J., Podzimek M., Christ M., Tomášek F., Smutný L., Hofman M., Rejzek D., Hloušek M., Kosina O., Knížek T., Erban Z., Kubín P., Šesták J.

Stadion Nový Bydžov - SK Třebechovice 2:3 (2:1, 0:2, 0:0)

Branky a nahrávky
SK Třebechovice
18:48 Knížek (M. Hloušek, Kosina)
23:25 Hofman (Rejzek)
38:51 Smutný (Rejzek, Hofman)

Asistent trenéra Jiří Hruška: Utkání začalo z obou stran opatrnou hrou a první třetina vyzněla lépe pro domácí. Ve druhé třetině hráči plnili úkoly trenérů a zrychlení hry nám vyneslo vyrovnání a otočení výsledku. V poslední části hry jsme důsledně kontrolovali hru a zápas jsme dotáhli do vítězného konce. Chválíme hráče za hru ve druhé a třetí třetině. Tentokrát jsme byli šťastnějším mužstvem.

Po sérii porážek přišlo konečně vítězné utkání, které bylo ovšem perně vybojované. V první třetině šli domácí do vedení v čase 2:19 a svůj náskok do konce první třetiny navýšili po velmi podařené kombinační akci na jeden dotyk v čase 17:55. Naši totéž předvedli v čase 18:48, když souhru M. Hlouška a Kosiny zakončoval Knížek. Ve druhé třetině jsme na branku soupeře vyvíjeli soustavný tlak, jehož výsledkem byly dvě branky. První vstřelil po přihrávce Rejzka prudkou ranou Hofman v čase 23:25 a druhou po krásné kombinační akci druhého útoku Smutný v čase 38:51. Třetí třetina skončila bez branek, když snaha obou týmů nevedla k očekávaným výsledkům a změně poměru branek. Vzhledem k důležitosti zápasu se hrálo velmi slušně a disciplinovaně. Tak to má být.