Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 7. 1. 2009 od  
4:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů P., Hloušek P., Řezníček J., Podzimek M., Tomášek F., Hloušek M., Hofman M., Rejzek D., Knížek T., Erban Z., Smutný L., Jirousek L., Kubín P., Fiala P.

HC Náchod - SK Třebechovice 4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
Vyloučení 6:4 Využití 0:1 Oslabení 1:0
Počet diváků: 80
Branky a nahrávky
SK Třebechovice
18:33 Hofman (Rejzek, M. Hloušek)
51:29 Knížek (P. Hloušek)

HC Náchod 0:46 Pinkava (Šotola, Komárek)
6:18 Branda (Šotola)
39:54 Branda (Pinkava, Komárek)
46:18 Komárek (Šotola)

Asistent trenéra Jiří Hruška: V posledním utkání základní skupiny jsme vybojovali dobré utkání, ve kterém nás zradila střelecká muška. Je nutné pochválit hráče za bojovnost. Nyní se budeme připravovat na zápasy o udržení ve 2.části sk. B. Doufáme, že hráči začnou v zápasech o udržení bojovat jako v prvních kolech základní skupiny a hlavně dodržovat pokyny trenérů! Do této neutěšené situace jsme se dostali sami. V prvním kole soutěže jsme udělali 14 bodů a v druhém jsme nebodovali! Určitě nesvádíme vinu na nemoce a zranění, ale někteří hráči se musí zamyslet nad dodržováním herní disciplíny a pokynů trenérů! Po dlouhé době jsme byli spokojeni s výborným výkonem trojice rozhodčích: hl. rozhodčí ing. Tomáš Brandejs a čárový Jiří Kašuba, Petr Karlík. Soupeři gratulujeme k zaslouženému postupu.

V rychle hraném a slušném utkání nám opět nevyšel vstup do zápasu. První branku jsme obdrželi po pěkné kombinační akci domácích již v čase 0:46. Náskok domácí zvýšili v čase 6:18. Hra se počala vyrovnávat, měli jsme několik šancí, ale snížit se nám podařilo až v čase 18:33, kdy po spolupráci první útočné řady skóroval Hofman. Druhá třetina byla ve znamení náporu našeho týmu, jemuž scházelo jen brankové vyjádření. Čtyřikrát jsme jeli samostatně na brankáře domácích, ale šance neproměnili. Naopak šest vteřin před koncem třetiny jsme inkasovali třetí branku. Také ve třetí třetině jsme po dalších nejméně čtyřech vyložených brankových příležitostech měli více šancí než domácí. Čtvrtou branku jsme inkasovali při naší přesilové hře v čase 46:18. Konečnou podobu výsledku stanovil v čase 51:29 Knížek po přihrávce P. Hlouška. Další samostatné nájezdy Erbana, Smutného a Rejzka zůstaly nevyužity.