Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 4. 1. 2009 od  
2:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Podzimek M., Christ M., Hloušek P., Naar P., Luštinec P., Luštinec O., Řezníček J., Kudr J., Erban Z., Kosina O., Knížek T., Hloušek M., Hofman M., Rejzek D., Jirousek L., Vinopal C., Smutný L., Fiala P., Kubín P., Stříteský M.


SK Třebechovice - HC Opočno 2:3 (1:1, 1:0, 0:2)

Branky a nahrávky
SK Třebechovice
17:27 Knížek (Podzimek)
28:00 Hofman (P. Luštinec, Řezníček)

HC Opočno
Felcman 3x

Vyloučení 11:9 z toho Židík Opočno 10:00
Přesilovky: 2:1
Oslabení: 0:1
Rozhodčí: Veinfurter - Schránil, Srna
Počet diváků:230

Slovo trenéra Řeháka: Ozmámili jsme hráčům na poradě před utkáním, že hráč s číslem dresu 13 se jmenuje Felcman a je to černá můra Třebechovického hokeje. Tento hráč nám vstřelil všechny tři branky a trenéři měli opět pravdu. Opět se ukázala naše nedisciplinovanost u některých hráčů za zbytečné fauly a následné vylučování! V 59:00 za stavu 2:2 jsme si vzali time out a na led byla poslána naše elitni pětice, která místo udržení puku ztratila trestuhodně pásmo a obdrželi jsme rozhodující branku!!! Ve vyrovnaném utkání byli šťastnější hosté a k vítězství jim gratuluji.

Do důležitého zápasu lépe vstoupili hosté. V čase 1:43 se radovali ze vstřelení branky po zaváhání naší obrany. Vyrovnat se nám podařilo v čase 17:24 při naší přesilové hře. Autorem branky byl Knížek po přihrávce Podzimka. V druhé části vyrovnaného utkání padla jedna branka a to při naší další přesilové hře v čase 28:02. Po kombinaci P. Luštince a Řezníčka zakončoval Hofman. Ve třetí části také hosté využili početní převahu a v čase 47:39 vyrovnali na 2:2. Že hokej je hra chyb názorně předvedl v poslední minutě Rejzek, který špatně rozehrál puk za vlastní brankou a soupeř toho dokonale využil a v čase 59:15 vsítil vítěznou branku. Naše trápení tak nemá konce.