Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Žákovská liga SŽ
neděle 21. 12. 2008 od  
13:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novohradský J., Černý J., Janský L., Vodička O., Hodač P., Chvapil T., Špaček T., Lopata K., Voslář J., Doležal J., Bartoš P., Weisser T., Hruška J.

Zápas aktuálně druhého týmu tabulky s beznadějně posledním celkem který nezískal ani jeden bod. Tento fakt by ale po dvě třetiny nikdo nepoznal. Náš tým, ač oslabený o několik hráčů, v úvodu předváděl parodii na hokej, pomalý pohyb, nepřesné přihrávky a nedůraznost v osobních soubojích. Hostující hráči tak ucítili šanci na dobrý výsledek a jejich nadšená hra plně kontrastovala s výkonem našich hráčů. Obrovských hrubek se dopouštěli ti nejzkušenější (Černý, Vodička, Špaček, ...) a po jejich chybách se soupěř dostával do zakončení, ve kterém si počínal velmi zdárně a těsně před polovinou utkání byl stav pouhých 4:3. Naštěstí se poté střelecky probudil Špaček, kterého jsme předtím nechali nějakou dobu popřemýšlet o dění na hřišti v roli nehrajícího kapitána, a třemi brankami v posledních deseti minutách prostřední části hry získal uklidňující náskok 7:4 po druhé třetině.
V závěrečné části již asi hostům došly síly a přece jen jsme se začali více prosazovat i brankově. Střelecky se probudili i mladší hráči z ročníku 1995 a Lopata se dokonce blýskl svým prvním hattrickem v této kategorii. Nakonec jsme tak v klidu dokráčeli pro další výrazné vítězství, ale předváděná hra rozhodně nevylepšila náladu před nadcházejícími Vánočními svátky.