Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 13. 2. 2019 od 18:00
1:0

Statistiky zápasu

Vyloučení:2:6
Střelba: 28:37
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

HC Opočno

Sajdl T. - Kubíček, Jakl, Žid, Vedral, Franc - Lukášek, Černík, Libnar, Řehák, Slezák, Srpek, Hejduk, Brožek, Sajdl L., Rail

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů T., Hornyš P., Kostka V., Souček D., Marša K., Hendrich J., Dittrich M., Hubáček J., Bartoň M., Beránek M., Drašnar J., Filip D., Šeda V., Matouš M., Drašnar T., Kudr J., Zahradník T.

Závěrečné utkání před play-off rozhodla jediná branka

Do utkání, ve kterém již o nic nešlo, vstoupily oba týmy velmi opatrně. Za celou první třetinu si ani jeden tým nedokázal vytvořit trvalejší převahu a brankovou šanci. Za zmínku stojí snad jen střela Kudra v 16. minutě při přesilovce, která přes lapačku Sajdla skončila na horní tyčce branky.
Ve druhé třetině se již nějaké šance objevily, ale branka z nich nepadla. Nutno říci, že více brankových příležitostí měli domácí, zejména při řadě přečíslení když jsme propadali v útočném nebo středním pásmu.
Ani ve třetí třetině se nějaký překrásný hokej plný kombinací nedostavil. Bohužel se ale opět dostavilo několik našich propadnutí a z toho plynoucích přečíslení a úniků domácího týmu. Jeden takový únik proměnil ve 49. minutě Hejduk povedeným blafákem a dostal opočenský tým do vedení. K vyrovnání stavu nevedly ani dvě po sobě jdoucí přesilovky a ani závěrečná dlouhá power-play. A tak se po závěrečném hvizdu rozhodčích mohl domácí tým radovat z vítězství po posledním zápase v sezóně, zatímco my se musíme řádně připravit na čtvrtfinálový souboj. Takovýto výkon ale na Nový Bydžov stačit určitě nebude...

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Na šance bych řekl vyrovnané utkání, ale soupeř byl živější a daleko hladovější po výhře než my. Vůbec jsme nehráli co jsme chtěli a soupeř chodil do rychlého přečíslení. Byli jsme nepřesní v rozehrávce a pomalí v kombinaci.