Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 10. 2. 2019 od 17:00
9:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:3:2
Střelba: 46:30
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Hornyš P., Kostka V., Hendrich J., Marša K., Dittrich M., Libřický Z., Hubáček J., Bartoň M., Beránek M., Drašnar J., Filip D., Šeda V., Drašnar T., Matouš M., Kudr J., Vik J.

TJ Spartak Nové Město n.M.
"Burian (29. Vik) - Zákravský, Hanousek, Lhotský, Novák - Sedláček, Vlček, Reichmann, Petržílek, Vencl, Bureš, Kozák, Řezníček, Škoda "

Poklidné vítězství na závěr série domácích zápasů

Hned v úvodu utkání jsme se ujali vedení, Beránek z mezikruží střelou z první překonal Buriana v hostující brance. Ve 3. minutě si na levý kruh sjel od modré Hornyš a přesnou střelou k tyčce překonal hostujícího brankáře podruhé. V 5. minutě se již hosté radovali z kontaktní branky, ta ale nemohla být uznána jelikož kotouč prošel pod nadzvednutou brankou mimo tři tyče. Ve 14. minutě se po vhazování v útočném pásmu dostal kotouč na modrou čáru a Marša se poté trefil přesně do horního růžku za překvapeného Buriana.
Ve druhé třetně se obraz hry nezměnil, hostům nelze upřít snaha ale byli jsme to my, kdo dokázal alespoň některé své šance proměnit. Ve 24. minutě na obranné modré vypíchl kotouč T. Drašnar a svůj následný výpad zakončil přesnou střelou. Ve 26. minutě jsme v útočném pásmu získali kotouč, poté byl Vik ponechán bez dozoru dojet až do střelecké pozice mezi kruhy a na jeho střelu nedokázal Burian zareagovat. Ve 28. minutě se podobný scénář zopakoval, tentokrát mezi kruhy zůstal osamocen T. Drašnar a tvrdou střelou vyhnal Buriana z branky. Do branky šel Vik, ale ještě než si stihl sáhnout na kotouč tak ho lovil z branky, z kruhu pro vhazování jej překonal Beránek. Do konce třetiny jsme již i přes řadu šancí na obou stranách branku neviděli, také zásluhou trefených horních tyček od obou týmů.
Třetí třetina se dohrávala pouze z povinnosti a hlavně naše koncentrace již nebyla na patřičné úrovni. Toho využili hosté k několika závarům a také ke korekci výsledku. Ve 47. minutě využili přesilovou hru, těsně před brankou tečoval nahození od modré Novák mimo dosah Lochmana. V 50. minutě padli do domácí sítě dvě slepené branky, nejdříve využil naše propadnutí ve středním pásmu a z toho vyplývající přečíslení Bureš a za pár vteřin se do zakončení dostal Škoda a mezi nohy překonal Lochmana. V 55. minutě byl faulován Bartoň, ale při signalizované výhodě jsme dokázali brankově zakončit, z levého kruhu se trefil přesně Hornyš. V 58. minutě pronikl do útočné třetiny Matouš a svoji akci zakončil výstavě pod horní tyčku. Několik dalších šancí již zůstalo bez využití, ale na vítězství v dnešním záapse a celkově ve skupině B to již vliv mít nemohlo. Vzhledem k ostatním výsledkům a očekávané kontumaci nedohraného utkání mezi Trutnovem a Novým Bydžovem je po dnešku zřejmé, že ve čtvrtfinále se utkáme s týmem Stadin Nový Bydžov.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Kromě 10 minut v poslední třetině jsme měli v utkání převahu, kterou jsme dokázali vyjádřit i brankami. Takových výpadků se musíme ale vyvarovat, v dalších bojích nás to může stát celý zápas, a to už napravit nepůjde.