Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 6. 2. 2019 od 18:00
8:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:4
Střelba: 45:21
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Hendrich J., Marša K., Hornyš P., Kostka V., Dittrich M., Libřický Z., Hubáček J., Zahradník T., Bartoň M., Drašnar J., Filip D., Šeda V., Matouš M., Drašnar T., Vik J.

Sokol Semechnice
"Kolbaba - Bulawa, Zima, Bartoň, Dvořák, Jičínský - Šrenk, Bury, Pfeifer, Rejchrt, Verner, Čapek, Škrabal "

Po ne příliš přesvědčivém výkonu zisk tří potřebných bodů

V úvodu utkání se nám hned ve 2. minutě povedl výpad do útočného pásma a zcela volný J. Drašnar uklízel pohodlně do prázdné branky. V 8. minutě jsme zachytili na modré vyhození hostujícího celku a opět volný J. Drašnar před brankou překonal podruhé Kolbabu. Do konce třetiny jsme již další branku neviděli, a to také zásluhou obou brankářů kteří si připsali několik povedených zákroků.
Do druhé třetiny jsme nastoupili pozdě a nekoncentrovaní, to hosté potrestali kontaktní brankou na 2:1. Po chybné rozehrávce na útočné modré se do brejku dostal Rejchrt a ten dokázal proměnit. Následně jsme přestáli dvě po sobě jdoucí oslabení a ve 34. minutě se konečně také prosadili brankově. Po buly ve vlastní třetině si za záda obrany najel Hubáček, svůj výpad zakončil naznačením střely a následně uklízel do poloprázdné klece. Ve 35. minutě po rychlé kombinaci završil střelou z první pod horní tyčku J. Drašnar svůj hattrick. Ve 39. minutě si po levém křídle našlápl Vik až do zakončení a zakončil opět pod horní tyčku Kolbabovi branky. Asi nejpovedenější část utkání završil těsně před koncem třetiny Bartoň šestou brankou v hostující síti, kdy si obránce srazil jeho nabídku Hubáčkovi při přečíslení 2 na 1.
V závěrečné třetině upadlo tempo hry ještě více a mnoho povedených akcí jsme neviděli, zato o oboustranné nepřesnosti nouze nebyla. Po jedné takové v našem podání ve svém pásmu zůstal zcela volný před Lochmanem Bury a snížil na 6:2. V 55. minutě jsme využili po delší době přesilovou hru, Kostka od modré prostřelil vše, co mu stálo v cestě. V poslední minutě protrhl svoji střeleckou smůlu Filip, střelou z první do horního růžku po nahrávce zpoza branky uzavřel stav na konečných 8:2.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Soupeřem byl tým, který v soutěži moc nebodoval, ale předváděl velice bojovný a obětavý výkon, což nám dělalo určité problémy i přes to, že jsme v úvodní třetině vstřelili dvě, trochu šťastné branky. Po celé utkání jsme sice soupeře přehrávali, ale ve finální části jsme byli často nepřesní. Některé akce pohledné a hokejové byly, ale představoval bych si, že v takovém utkání jich bude podstatně více, hráče na to máme.