Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 3. 2. 2019 od 17:00
4:0

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:6(navíc Drašnar J. (TE), Mervart (OPO) oba 10 min. OT)
Střelba: 49:22
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Souček D., Marša K., Šverák D., Kostka V., Lochman J., Dittrich M., Hubáček J., Zahradník T., Beránek M., Drašnar J., Drašnar T., Filip D., Šeda V., Matouš M., Kudr J., Vik J.

HC Opočno
Sajdl T. - Sajdl R., Kubíček, Jakl, Žid, Vedral, Franc - Lukášek, Libnar, Slezák, Srpek, Hejduk, Brožek, Sajdl L., Šafář, Rail, Mervart

Tříbodové vítězství z domácího ledu a potvrzená účast v play-off

Vstup do zápasu nám vyšel nad očekávání a hned z první šance ve 2. minutě jsme se dostali do vedení. Na obranné modré čáře získal kotouč J. Drašnar a následný únik a přečíslení využil střelou mezi nohy Sajdla v hostující brance. Ve 4. minutě nedostali hosté kotouč ze třetiny a po pěkné kobminaci zakončoval Hubáček střelou z první do odkryté části branky. V polovině této třetiny jsme přestáli dvě po sobě jdoucí oslabení za technické přestupky, hosté se tak ale dostali do zápasu a několik úspěšných zákroků si připsal i Lochman.
Ve druhé třetině se hrálo víceméně stále na jednu branku, tu hostující strážené juniorem Sajdlem. Z řady šancí se ujala až ta ve 31. minutě kdy po kombinaci v útočné třetině uklízel do poloprázdné branky Hubáček. Další šance, a že jic nebylo málo, jsme využít nedokázali a to zásluhou naší nepřesné koncovky, nebo zásahu hostujícího brankáře.
I ve třetí třetině pokračoval boj našich útočníků a hostujícím brankářem, kdy jsme trestuhodně zahazovali jednu šanci za druhou. Hosté se snažili podnikat ojedinělé útoky, ale i oni se potýkali s přesností koncovky a zbytek pochytal Lochman. Z poklidného utkání vynikla rohovniská vložka J. Drašnara s Mervatem, za kterou oba obdrželi osobní tresty a potvrzení našeho náskoku v 52. minutě, kdy nejdříve Beránek netrefil prázdnou branku a z pokračující akce uklízel z levého kruhu do prázdné branky Šeda. V poslední dvouminutovce všem zatrnulo při střetu kapitána Kostky s protihráčem u mantinelu, po chvíli odjel sice otřesený, ale po vlastních nohou a snad bude v pořádku i pro další zápasy.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Chtěli jsme hrát trpělivě a soustředit více na obranou činnost a pokud možno udržet čisté konto, což se nám i přes některé chyby podařilo. Věděli jsme, že si šance vypracujeme a bude záležet, jak se nám je bude dařit využívat. Nechtěli jsme se dostat pod tlak tím, že budeme v utkání prohrávat. Takto jsme měli utkání více pod kontrolou a bylo by i dříve rozhodnuté, ale opět nás potrápila koncovka.