Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 30. 1. 2019 od 19:00
3:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:6(navíc Bartoň (TE) 5+OK)
Střelba: 28:54
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

TJ Spartak Nové Město n.M.

Biegl - Zákravský, Hanousek, Krejcar, Novák, Müller - Reichmann, Lelka, Petržílek, Vencl, Bureš, Chmelík, Prouza, Kozák, Škoda

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Lochman J., Kostka V., Šverák D., Dittrich M., Hubáček J., Zahradník T., Bartoň M., Drašnar J., Filip D., Šeda V., Drašnar T., Matouš M., Beránek M.

Přes 50 střel na branku stačilo pouze na bod

Již od úvodního vhazování jsme byli aktivnějším týmem a často zaměstnávali Biegla v domácí brance. Byli to ale domácí, kteří se ujali vedení. Ve 3. minutě zachytil u levého mantinelu kotouč Škoda a jeho následná střela skončila v brance. Po zbytek třetiny se hrálo pouze na jednu branku, tu domácí, ale bez střeleckého efektu. Za zmínku ještě stojí naše dlouhé oslabení 3 na 5 v 17. minutě, které jsme bez větších potíží ubránili.
Ve druhé třetině se obraz hry nezměnil, naše marná snaha dobýt domácí branku a sem tam nějaký náznak akce od domácícho celku. Zaslouženého vyrovnání jsme se dočkali ve 28. minutě, kdy po ukončené přesilovce zachytil vyhození na modré Dittrich a zkrze clonící hráče trefil volné místečko v horním růžku branky. Další řadu šancí jsme doslova zahodili a od 38. minuty hráli dlouhé oslabení, když se Bartoň po několika neodpískaných sekerách a krosčeků neudržel a zbytečně oplácel.
Ve třetí třetině jsme dohráli zbytek dlouhého oslabení, ale naše převaha již nebyla tak zjevná. Obdržená branka v 53. minutě byla ale z kategorie velmi laciných, nahození Škody od zadního mantinelu si Lochman srazil do branky sám. V 56. minutě jsme dokázali využít přesilovou hru, střelu od modré Biegel neudržel a na brankovišti se k dorážce pod horní tyčku dostal Zahradník. Další šance se již neurodily ani na jedné straně a tak se šlo do prodloužení.
V prodložení měli více střeleckých pokusů domácí hráči, Lochman ale všechny pochytal a když se na brankovišti neprosadil v samotném závěru ani Dittrich, tak následovala série samostaných nájezdů. V těch uspěli z prvních dvou pokusů Lelka a Bureš, zatímco na hostující straně uspěl pouze ve třetí sérii Filip a to bylo málo.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Průměrné utkání vedené v tempu, které odpovídalo nízkému počtu hráčů na obou stranách. Jako již mnohokrát v této sezóně jsme si vypracovali mnohem více šancí ke skorování, bohužel využili pouze dvě. Poměr střel 39:13 po dvou třetinách mluví za vše. Naopak jsme museli dotahovat náskok soupeře po velmi šťastných brankách, kterými šel domací tým vždy do vedení. Problém s koncovkou se projevil i v závěrečných nájezdech, kde byl soupeř lepší.