Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 23. 1. 2019 od 18:00
5:13

Statistiky zápasu

Vyloučení:1:1
Střelba: 32:47
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

Sokol Semechnice

"Kolbaba - Bulawa, Zima, Hetfleiš, Dvořák, Jičínský - Bury, Pfeifer, Steklík, Cvejn, Verner, Čapek, Škrabal "

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Koval P., Souček D., Marša K., Hornyš P., Kostka V., Hendrich J., Dittrich M., Hubáček J., Zahradník T., Kudr J., Drašnar T., Filip D., Bartoň M., Beránek M., Matouš M., Šeda V.

V předehrávce přesvědčivé vítězství z opočenského ledu

V úvodu utkání měl více střeleckých příležitostí domácí tým, ale Lochman všechny náznaky šancí zlikvidoval. Postupně jsme se dostali do hry také my a častou střelbou zaměstnávali Kolbabu v domácí brance. V 10. minutě jsme otevřeli skóre utkání, Šeda po vyjetí zpoza branky vymíchal obránce a poté z ostrého úhlu zavěsil pod horní tyčku. Ve 13. minutě jsme zachytili rozehrávku domácích z pásma a Šeda tentokrát zakončoval povedeným forhendovým blafákem. V 15. minutě zkompletoval Šeda svůj hattrick snadnou dorážkou do prázdné branky. I za tohoto stavu nezapomněl Kolbaba na fair-play, kdy odvolal vyloučení T. Drašnara. Ve 20. minutě zakončoval z levého kruhu Hubáček a jeho golfák skončil v horním růžku za bezmocným Kolbabou.
V úvodu druhé třetiny jsme bez úhony přestáli oslabení (jediné v utkání), ale ve 26. minutě inkasovali z hole Vernera, který se trefil přesně do horního růžku. V další minutě si Matouš vytáhl domácího brankáře a předložil tutovku před prázdnou branku pro Beránka. Ve 28. minutě padli v rychlém sledu další tři branky. Nejdříve se na brankovišti prosadil Bury, po rozehrání si ze středního pásma našlápl až do zakonční Matouš, a opět po pár vteřinách hry zůstal zcela osamocen před brankou Kudr a procedil kotouč mezi betony domácího brankáře. Ve 38. minutě se zpoza kruhu pro vhazování přesně trefil Škrabal a snížil na 3:7, v téže minutě po objetí branky až do střelecké pozice na levém kruhu trefil volné místečko v horním růžku Bartoň.
Do třetí třetiny nastoupil do hostující branky junior Koval a odbyl si premiéru v A týmu. Ve 43. mohl sledovat další branku v semechnické síti, dorážkou na brankovišti se prosadil Matouš. Ve 45. minutě zůstal před brankou volný Škrabal a střelou z první do horního růžku přivítal Kovala mezi dospělými. Ve 47. minutě nechala obrana brankáře opět na holičkách a volný Škrabal dorážkou střely završil také hattrick. V 53. minutě po závaru v útočné třetině střelou pod horní tyčku završil desítku v domácí brance Zahradník. V následující minutě se na brankovišti prosadil Matouš a i on dosáhl na hattrick. A že mu dnes zápas vyšel nad očekávání ukázal v 56. minutě, kdy si připsal ke třem přihrávkám již čtvrtou branku, tentokrát zakončoval rychlou akci střelou z pravého křídla. V té samé minutě využil přečíslení 3 na 1 na brankovišti Marša a ukončil tak střelecký účet zápasu. Dnešním zápasem se s aktivní kariérou rozloučil hlavní rozhodčí Martínek a i on určitě kvitoval, že mu oba týmy svým přístupem zápas usnadnili.