Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 16. 1. 2019 od 18:00
2:0

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:5(navíc Marša (TE) 5+OK, Reichmann (NME) OT)
Střelba: 45:34
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Souček D., Marša K., Hornyš P., Kostka V., Lochman J., Hendrich J., Drašnar T., Zahradník T., Beránek M., Drašnar J., Filip D., Šeda V., Šverák D., Matouš M., Libřický Z.

TJ Spartak Nové Město n.M.
Biegl - Zákravský, Hanousek, Krejcar, Novák, Muller - Vlček, Reichmann, Lelka, Petržílek, Vencl, Bureš, Prouza, Řezníček, Škoda

Po vyrovnaném souboji brankářů bereme tři body

V utkání hraném v rychlém tempu s řadou šancí na obou stranách v prvních dvou třetinách branka nepadla. V hostující brance čaroval Biegl, na domácí straně se hlavně ve druhé třetině při dlouhém oslabení předvedl bezchybným výkonem Lochman.
V úvodu třetí třetiny jsme se dostali do vedení, Šverák zaskakující v útoku překonal do té doby bezchybného Biegla bekhendovým pokusem. Ve 47. minutě nás po závaru ve třetině zachránila tyčka branky. Hra nahoru dolů pokračovala a oba brankáři se měli co otáčet, několika fomózními zákroky se blýskl opět Lochman. V 59. minutě dostal přihrávku na útočnou modrou J. Drašnar, hraniční postavení bylo posouzeno jako dovolené a následné přečíslení dva na nikoho vyřešil prudkou a hlavně přesnou střelou do horního růžku - 2:0. V následující akci se do zakončení dostal Matouš, jeho pokus ale skončil na hostující tyčce.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Viděli jsme rychlé, bojovné a vyrovnané utkání s řadou nevyužitých šancí na obou stranách. Bylo to také utkání, kde bylo vidět dost nepřesností a ukvapených řešení herních situací, ve vlastních třetinách mnoho prostoru pro útočící mužstvo. Asi musíme přiznat, že jsme byli trochu šťastnějším mužstvem, když se nám podařila vstřelit vedoucí branka utkání. V závěru se soupeř snažil vyrovnat a nechal nám šanci na rychlý protiútok, který jsme využili. Musím kluky pochválit za bojovnost a nasazení.