Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 13. 1. 2019 od 17:00
11:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:3:5
Střelba: 64:27
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů T., Hornyš P., Kostka V., Souček D., Marša K., Šverák D., Dittrich M., Libřický Z., Hubáček J., Zahradník T., Bartoň M., Beránek M., Filip D., Kudr J., Drašnar J., Drašnar T., Šeda V.

Sokol Semechnice
Kolbaba (53. Klos) - Zima, Rejchrt, Bartoň, Hetfleiš, Dvořák, Jičínský - Šrenk, Bury, Steklík, Haklička, Verner, Zeman, Pfeifer

Vítězný vstup do nadstavbové B skupiny

Do úvodní šance zápasu se dostal ve 2. minutě T. Drašnar, jeho střela pouze orazítkovala tyčku za Kolbabou, z protiútoku se prosadil Verner a hosté se dostali do vedení. Ve 3. minutě jsme srovnali stav, po křížné nahrávce střílel z pravého kruhu z první Hubáček. V 16. minutě zatáhl Dittrich kotouč až za hostující branku, poté našel na levém kruhu volného J. Drašnara a ten střelou k pravé tyčce překonal Kolbabu podruhé. V 19. minutě tečoval střelu od modré před brankou Kostka a do kabin jsme šli s dvoubrankovým náskokem. Nutno podotknout že pouze dvoubrankový, jelikož spoustu dalších střel a šancí zlikvidoval Kolbaba, nebo jsme netrefovali branku.
V úvodní minutě druhé třetiny se po střele mimo kotouč odrazil přímo na hůl Bartoně, ten si v klidu povytáhl brankáře a zakončoval do prázdné branky. Ve 25. minutě jsme nedostali kotouč z obranné třetiny, střelu od modré tečoval mimo dosah brankáře Petrů hostující semechnický střelec Verner. Ve 30. minutě měl snadnou práci doklepnout kotouč do prázdné branky Zahradník, ke kterému se odrazil od zadního mantinelu. Ve 39. minutě po kombinaci v útočné třetině dorážel nad ležícího brankáře Beránek a zvyšoval již na 6:2. V téže minutě se do zakončení prodral Šeda, jeho pokus ale skončil na horní tyčce hostující branky, z pokračování akce se Šeda dostal k dorážce na brankovišti a posedmé překonal Kolbabu. Ve 40. minutě se do zakončení proháčkoval Zahradník a střelou z kruhu pod horní tyčku uzavřel stav této třetiny.
V závěrečné třetině jsme bez větších potíží přestáli první oslabení a ve 47. minutě opět skórovali, Kolbabu střelou z kruhu pro vhazování překonal Bartoň. V 53. minutě jsme konečně využili přesilovou hru, přihrávku na kruh využil premiérovou brankou Libřický. Kolbabu nahradil po této brance Klos, ale dlouho čisté konto neudržel, v 55. minutě jej překonal před brankou volný Kudr. V násedující minutě jsme vyrobili hrubou chybu při rozehrávce ve vlastní třetině a nabídku využil Steklík ke snížení na 11:3. V 59. minutě měl další branku na své holi Hubáček, hosty zachránila tyčka branky. Následně jsme se dopustili faulu a bylo nařízené trestné střílení které Steklík proměnit nedokázal, Petrů jeho střelecký pokus zneškodnil.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Od začátku utkání jsme měli herní i střeleckou převahu, kterou jsme vyjádřili vedením po úvodní části. Ve druhé třetině soupeř snížil na 4:2, v této části hry jsme nepředváděli vůbec dobrý výkon a soupeř nás v některých fázích přehrával. Až soupeřova chyba a branka na 5:2 utkání definitivně zlomila. Pak se již utkání vyvíjelo jednostranně v náš prospěch.