Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 6. 1. 2019 od 17:00
6:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:4(navíc Hendrich (TE) 10min. OT )
Střelba: 29:35
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů T., Hornyš P., Kostka V., Souček D., Marša K., Hendrich J., Dittrich M., Hubáček J., Zahradník T., Bartoň M., Drašnar J., Filip D., Šeda V., Beránek M., Matouš M., Drašnar T., Jušta J.

HC Wikov Hronov
Ševců - Rudy, Ježík, Mlateček, Dostál, Štelcig - Perutek, Havelec, Petr, Exner, Hylena, Fišer, Dudadík, Voňka

Vítězná tečka za první částí soutěže

Závěrečné utkání první části soutěže jsme rozehráli aktivní hrou a hned v první minutě se dostali do vedení. Po vhazování v útočné třetině jsme na modré udrželi pásmo a po následné kombinaci zůstal na levém kruhu volný J. Drašnar, který střelou do horního růžku nedal brankáři Ševců šanci. Rychlá a přesná kombinace v útočné třetině vedla i ke druhému úspěchu v 7. minutě, souhru prvního útoku zakončoval Bartoň. V téže minutě se prosadila i druhá útočná řada, po Filipově zatažení do třetiny zakončoval střelou z první z pravého kruhu volný Šeda. V 11. minutě se hosté již radovali ze snížení, ale pan rozhodčí tuto situaci posoudil jako hraní vysokou holí a tuto branku neuznal. V 18. minutě zatáhl kotouč do útočné třetiny Kostka, křížnou nahrávkou přes pásmo našel na pravém kruhu volného Hubáčka a ten střelou z první prostřelil hostujícího brankáře. V závěru třetiny jsme hostům nabídli výhodu přesilové hry 5 na 3, ale Petrů v domácí brance předvedl několik bezvadných zákroků.
V úvodu druhé třetiny jsme bez úhony dohráli zbytek oslabení a poté neproměnili svoji první přesilovku, kdy jsme si nedokázali vytvořit ani žádnou střeleckou příležitost. Ve 27. minutě se k dorážce Šedovi střely na brankovišti dostal Jušta a zvyšoval již na 5:0. Ve 33. minutě hosté využili nabídnutou výhodu přesilové hry, od modré využil clonu před brankářem Dostál. Více brankových příležitostí jsme v této třetině již neviděli.
V závěrečné třetině se moc hokejové krásy již neurodilo, hostům nepomohly ani další dvě přesilové hry a tak za zmínku stojí pouze akce v 50. minutě, kdy byl Matouš faulovaný při samostatném úniku a poté sám faulovaný nařízené trestné střílení proměnil přesnou střelou do horního růžku.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Utkání jsme rozhodli v první třetině, kdy jsme vstřelili čtyři branky po pěkných a rychlých akcích. Pak to byl již vyrovnaný zápas. Bohužel se nám nedařilo v přesilových hrách, kde jsme hráli pomalu a moc uvolněně.