Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 16. 12. 2018 od 17:00
6:0

Statistiky zápasu

Vyloučení:11:7(navíc Marša (TE) 10 min. OT)
Střelba: 42:31
Přesilovky: 0:2
Oslabení: 0:0

Sestavy

BK Nová Paka

"Veselý - Pour, Moník J., Spal, Zeman, Pulec, Erban, Chleborád - Nevyhoštěný, Krsek, Hnik, Kadeřábek, Malík, Kerekenič, Mach, Hric, Moník F., Hidvéghy, Šuvara "

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů T., Lochman P., Hornyš P., Kostka V., Souček D., Marša K., Šverák D., Dittrich M., Bartoň M., Hubáček J., Drašnar T., Drašnar J., Filip D., Klemenc D., Beránek M., Matouš M., Šeda V., Jušta J.

Bez bodů a naděje na první šestku z novopackého ledu

Hned po 6 vteřinách hry jsme se dopustili faulu a nabídli domácím výhodu přesilové hry. Ti tuto nabídku využili k otevření skóre, Nevyhoštěný si najel mezi obránce na modré a z mezikruží se trefil přesně do horního růžku. V 16. minutě se dostal na modré ke kotouči Pulec a jeho nahození skončilo opět v horním růžku Petrů branky. Ihned po vhazování se domácí dostali do útočného pásma, po rychlé kombinaci zůstal mezi kruhy volný Nevyhoštěný a mezi nohy procedil kotouč za brankovou čáru.
V nástupu do druhé třetiny jsme si opět nepohlídali prostor mezi kruhy, Nevyhoštěný měl dostatek času zamířit a překonal Lochmana v brance, který nahradil Petrů po třetí brance. Ve 25. minutě jsme měli více než minutu dlouhou výhodu přesilovky 5 na 3, ale překonat Veselého v domácí brance se nám nepovedlo. Ve 29. minutě se do zakončení prodral T. Drašnar, ale byl faulován a pan rozhodčí nařídil trestné střílení. Při něm Filip v rozhodující chvíli ztratil kontrolu nad kotoučem. Ve 33. minutě měli domácí drtivý tlak v útočné třetině, ujala se až třetí šance. Opět zcela volný střelec Nevyhoštěný měl dostatek času zamířit a přesně vystřelit.
Ve třetí třetině už nebylo moc o co hrát, řada nepřesností jak od hráčů, tak i od rozhodčích ke kráse a plynulosti hry moc nepřispěla. Ve 48. minutě dostali výhodu dvojnásobné přesilovky také domácí, ti tuto výhodu využili po kombinaci a dorážce z brankoviště Pulcem. Naše snaha o zkorigování výsledku končila na pozorné domácí obraně, nebo zasáhl pozorný Veselý. V souběžně hraných utkáních vyhrál N. Bydžov překvapivě v Náchodě, Trutnov si pohlídal zápas se Semechnicí a tak je po dnešku jasné, že o postup do play-off musíme zabojovat ze skupiny o 7.-10. místo.