Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 12. 12. 2018 od 18:00
13:5

Statistiky zápasu

Vyloučení:2:3
Střelba: 52:34
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů T., Lochman P., Hornyš P., Kostka V., Hendrich J., Marša K., Souček D., Libřický Z., Bartoň M., Hubáček J., Kudr J., Drašnar J., Filip D., Jušta J., Dittrich M., Zahradník T., Šeda V.

HC Opočno
Sajdl T. (24. Mičian) - Sajdl R., Kubíček, Jakl, Hejduk, Řehák F., Žid, Janoušek, Franc - Lukášek, Libnar, Řehák J., Srpek, Škrabal, Brožek, Sajdl L., Šafář, Rail, Mervart

Zasloužené vítězství nás udrželo ve hře o první šestku

Od prvního vhazování jsme byli aktivnějším týmem a často zaměstnávali juniora Sajdla v hostující brance. Odolával pouze do 3. minuty kdy po závaru ve třetině našel Kudr před brankou volného Hubáčka a ten nezaváhal. V 7. minutě se v přesilovce radoval po střele z kruhu Hornyš, ale předčasně, branka nebyla uznána z důvodu postavení útočícího hráče v brankovišti. Ve 13. minutě zatáhl kotouč do třetiny Drašnar, byl faulován, ale z pokračující akce Libřického střelu od modré tečoval přesně do horního růžku Zahradník. V téže minutě jsme se radovali opět, po sporném zakázaném uvolnění a následném vhazování v našem obranném pásmu jsme se dostali do rychlého výpadu a z druhé vlny zakončoval Dittrich. Ve 20. minutě střílel Hornyš těsně mimo tři tyče, kotouč se ale šťastně odrazil od kalhot Hubáčka a zapadl mezi nohy brankáře až za brankovou čáru.
V nástupu do druhé třetiny se po kombinaci v útočné třetině dostal kotouč na kruh na volného Kudra, ten ale prudkou střelou orazítkoval horní tyčku opočenské branky. Ve 23. minutě našel Filip u druhé tyčky zcela volného Drašnara a ten měl již jednoduchou práci zakončit do poloprázdné klece. Ve 24. minutě vyslal Souček přesným pasem na útočnou modrou do přečíslení dvojici Hubáček, Kudr a druhý jmenovaný zakončoval do horního růžku a ukončil tak dnešní působení Sajdla v hostující brance. Poté se hrál hokej bez obran na obou stranách, akce střídala akci a oba brankáři se měli co otáčet. Ve 26. minutě nás od inkasované branky zachránila tyč, ve 31. minutě se již přesně do horního růžku trefil J. Řehák. V polovině utkání šel do branky Lochman, ale hráči mu moc nepomohli. Ve 35. minutě se po dlouhotrvajícím zámku našeho prvního útoku před opočenskou brankou dostal do brejku Libnar a nerozchytaného Lochmana překonal střelou nad vyrážečku. Ve 38. minutě přinesl uklidnění do našich řad Bartoň, po zisku kotouče na vlastní modré se z brejku trefil přesně mezi nohy brankáře Mičiana. V poslední minutě této třetiny se po rychlém výpadu do naší třetiny trefil přesně k protilehlé tyčce Šafář a snížil na 7:3.
Ve 41. minutě střelu volného Jušty z mezikruží neudržel hostující brankář a pro dorážejícího Maršu již nebyl problém dorazit za brankovou čáru. Na 9:3 zvyšoval ve 43. minutě po oku lahodící kombinaci Hubáček. Ve 46. minutě měl desítku na hokejce Drašnar, ale jeho bekhend skončil na tyčce hostující branky. A tak si o dárek do kabiny za desátou branku řekl ve 47. minutě Šeda, když po objetí branky zasunul kotouč za brankovou čáru. V 51. minutě se opět měnilo skóre, tentokrát se trefil z kruhu pro vhazování přesně mezi betony Brožek. V 54. minutě zatáhl kotouč do třetiny Marša, před brankou našel volného Drašnara a ten střelou do horního růžku rozvlnil síťku. V té samé minutě se mohli radovat pro změnu zase hosté, prohrané buly ve třetině, střela a následná dorážka Libnara znamenala pátou branku v domácí síti. V 59. minutě jsme při vlastním oslabení dokázali opět skórovat, od vlastní modré ujel všem Marša a na jeho střelu do horního růžku hostující brankář nedosáhl. V závěrečné minutě uzavřel divokou přestřelku na kruhu volný Dittrich střelou do horního růžku.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
V úvodu utkání jsme převahu promítli i do výsledku a v podstatě bylo o výsledku rozhodnuto. Byla to hokejově nejlepší část utkání. V druhé polovině jsme již moc pohledného hokeje neviděli. Více se útočilo než bránilo, ale mnoho akcí bylo nepřesných.