Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 9. 12. 2018 od 17:00
4:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:7(navíc Souček (JAR) 10 min. OT)
Střelba: 28:30
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:2

Sestavy

HC Jaroměř

Vacek - Merkl, Mišinec, Kotrč, Koblížek, Krištof, Souček, Bujňák - Mertlík, Háze, Kačerovský, Hlavnička, Hamáček, Světlík, Síla, Vejman, Čtvrtečka, Záliš, Tauber, Pekárek

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Petrů T., Hornyš P., Kostka V., Souček D., Hendrich J., Šverák D., Dittrich M., Hubáček J., Zahradník T., Kudr J., Drašnar T., Filip D., Klemenc D., Drašnar J., Bartoň M., Šeda V., Matouš M.

Zlepšený výkon v závěrečné třetině na body nestačil

V úvodu utkání se hrál oboustranně opatrný hokej, kdy oba týmy hrály ze zabezpečené obrany se snahou vyvarovat se chyb. V úvodní přesilové hře jsme si žádnou brankovou příležitost nevytvořili, naopak chybu obránce na útočné modré potrestali domácí po rychlém výpadu a přečíslení 3 na 1, zakončoval Bujňák. V 6. minutě jsme měli další výhodu přesilovky, krátce po sobě dvakrát dokonce 5 na 3, ale ani tuto výhodu jsme nedkázali využít. V největší šanci trefil Hendrich horní tyčku za Vackem.
Ve druhé třetině jsme bez úhony přestáli dvě po sobě jdoucí přesilovky domácích, v polovině utkání ale bohužel inkasovali druhou branku po nenápadné akci, Čtvrtečka po objetí branky takřka z brankové čáry dokázal dostat kotouč za Lochmana. Ve 36. minutě domácí využili přesilovou hru, Bujňák byl ponechán bez dozoru od vlastní modré až do zakončení na levý kruh odkud se trefil přesně pod horní tyčku. Ve 37. minutě jsme vystřídali brankáře, Lochmana nahradil Petrů, ale ani jeho příchod neznamenal zlepšený výkon spoluhráčů. V další nabídnuté přesilovce jsme po vhazování v útočné třetině nechali ujet do brejku Hlavničku a ten svúj výpad zakončil bekhendovým blafákem. Ve 40. minutě skončila Filipova střela od modré po tečích před brankou pouze na domácí tyčce.
Do závěrečné třetiny jsme přeskupili sestavu a zlepšeným výkonem tlačili domácí k jejich brance. Ve 43. minutě jsme snížili na 4:1, Šeda se od vlastní modré proháčkoval až před domácí branku a odčaroval Vackovo kouzlo. Ve 47. minutě jsme měli ve vlastním oslabení další obrovskou příležitost, J. Drašnar ale po Kudrově nabídce mířil těsně vedle. Ujala se až akce v 55. minutě, rychlý výpad po pravé straně kluziště zakončoval z kruhu J. Drašnar. Naše závěrečná snaha již další branku nepřinesla a tak všechny body zůstaly domácím, kteří se tím dostali do čela tabulky.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Řekl bych vyrovnané utkání, ale podle vývoje skóre to tak nevypadá. Začali jsme dobře, donutili soupeře k faulům, bohužel v přesilovkách chybělo více střelby, také proto jsme je nevyužili. Následně jsme inkasovali smolnou branku, to ovlivnilo náš výkon na dlouhou dobu. Šance jsme si vytvářeli, ale soupeř byl v této činnosti lepší. Až v poslední třetině jsme zvýšili nasazení a důraz a vytěžili z toho 2 branky. Myslím, že jsme měli zbytečný respekt a poslední třetina to potvrdila, kdybychm tak hráli celých 60 minut, určitě bez bodů neodjedeme.