Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 2. 12. 2018 od 17:00
5:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:3:2
Střelba: 32:42
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

HC Náchod

Bláha - Chaloupka, Plíhal, Srba, Pánek, Veselý, Komárek - Matouš D., Šimoníček, Havrda, Kodym, Macháň, Vondřejc, Škoda, Oppelt, Verner, Maršík

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů T., Lochman P., Hornyš P., Kostka V., Souček D., Marša K., Šverák D., Dittrich M., Hubáček J., Zahradník T., Kudr J., Wolf J., Filip D., Klemenc D., Drašnar T., Bartoň M., Šeda V., Jušta J., Matouš M.

Z ledu lídra tabulky jsme body nevydolovali

V první třetině se z řady oboustranných akcí ujala pouze ta naše hned ve 3. minutě, při signalizované výhodě jsme využili přečíslení v útočné třetině a po kombinaci uklízel do poloprázdné branky volný Zahradník. V dalším průběhu této třetiny si oba týmy vypracovali několik dobrých příležitostí, ale bez dalšího využití.
V úvodu druhé třetiny se nepovedla rozehrávka brankáře Petrů a pro Havrdu bylo jednoduché zakončit do prázdné branky. Ve 31. minutě jsme nedostali kotouč ze třetiny a po následném závaru před brankou zakončoval z levého kruhu nad ležícího brankáře Oppelt. Ve 32. minutě podnikli domácí rychlý výpad do útočného pásma, Macháň se trefil přesně k pravé tyčce a ukončil tak působení Petrů v dnešním zápase. Do branky šel Lochman ale i jeho překonal přesnou střelou k tyčce náchodský hráč, po dalším rychlém výpadu zakončoval z druhé vlny Šimoníček. Ve 38. minutě byl v samostatném úniku faulován Wolf, nastalé trestné střílení využil povedenou bekhendovou střelou do horního růžku.
V závěrečné třetině vycházeli náchodští ze zabezpečené obrany a i přes naší velkou snahu drželi dvoubrankové vedení. To navíc navýšili v 52. minutě, když využili výhodu přesilové hry, nahození od modré tečoval přesně ho horního růžku před brankou Macháň. V 53. minutě zakončoval po přihrávce zpoza branky zcela volný Klemenc a snížil na 5:3. Do závěru třetiny jsme si vypracovali ještě několik náznaků šancí, ale překonat Bláhu se nám již nepovedlo, v samotném závěru naši snahu zhatilo další vyloučení.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Po, na šance,vyrovnané první třetině jsme po přestávce nastoupili nekoncentovaní a během 10 minut 3x inkasovali. Tento výpadek jsme již do konce zápasu nedokázali smazat, i když jsme si tlak i šance vytvořili, soupeř si svojí zkušeností výsledek pohlídal.