Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 25. 11. 2018 od 17:00
0:7

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:7
Střelba: 16:53
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 1:0

Sestavy

Sokol Semechnice

Kolbaba - Bulawa, Zima, Bartoň, Hetfleiš, Dvořák, Jičínský - Bury, Mlateček, Steklík, Haklička, Cvejn, Verner, Zeman, Čapek

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Dittrich M., Kostka V., Souček D., Marša K., Šverák D., Libřický Z., Bartoň M., Hubáček J., Drašnar T., Wolf J., Filip D., Klemenc D., Beránek M., Zahradník T., Šeda V., Jušta J., Matouš M.

Tři body ze souboje s posledním celkem tabulky

Po nečekané ztrátě bodů v posledním domácím utkání jsme chtěli vstoupit do souboje s posledním celkem tabulky aktivně a trochu si zvednout střelecké sebevědomí. Aktivita byla na našich hokejkách již od úvodního vhazování, ale střelecká nemohoucnost se v první třetině opět projevovala. Nejdříve jsme neproměnili první přesilovku, v 10. minutě měl Šeda na kruhu pro vhazování dostatek času zamířit, ale trefil pouze tyčku za Kolbabou. Ujala se až akce při vlastním oslabení, Šeda na obrané modré vydoloval kotouč a následný výpad zakončil střelou mezi nohy domácího brankáře.
V úvodu druhé třetiny jsme nevyužili zbytek přesilovky, jinak to ale byla hra pouze na jednu branku. Potvrzení náskoku přišlo ve 25. minutě, Hubáček z vrcholku kruhu překonal Kolbabu nad vyrážečku. Ve 29. minutě jsme využili přesilovou hru, po kombinaci ve třetině si zpoza branky vyjel do zakončení Zahradník a zavěsil do horního růžku. Podařenou část utkání potvrdil ve 30. minutě Klemenc, když tečoval střelu Marši od modré mimo dosah brankáře. Ve 35. minutě jsme domácímu týmu nabídli půlminutovou výhodu přesilovky 5 na 3, ti ale tuto výhodu nezužitkovali. Ve 38. minutě se trefil z pravého kruhu k protilehlé tyčce Wolf a do kabin jsme šli za pohodlného náskoku 5:0.
V poslední části jsme pokračovali v trvalé převaze, jen několik zbytečných vyloučení nás krátce brzdilo a také jsme již v koncovce nebyli dostatečně přesní a důrazní. Z řady šancí jsme dokázali proměnit až tu v 56. minutě, po vyjetí zpoza branky procedil kotouč mezi nohy brankáře Filip. V 57. minutě se podruhé v zápase trefil přesně do horního růžku Hubáček a uzavřel na konečných 7:0.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Po celou dobu utkání jsme soupeře přehrávali a skóre mohlo být ještě vyšší.