Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 21. 11. 2018 od 18:00
1:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:10:6
Střelba: 44:31
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů T., Hornyš P., Kostka V., Souček D., Marša K., Šverák D., Libřický Z., Dittrich M., Bartoň M., Hubáček J., Drašnar T., Wolf J., Filip D., Jušta J., Drašnar J., Matouš M., Kudr J.

TJ Spartak Nové Město n.M.
Biegl - Hanousek, Krejcar, Prouza J., Prouza L., Novák - Macháček, Zákravský, Reichmann, Rojšl, Lunka, Vencl, Bureš, Chmelík, Řezníček, Škoda

Pokračující střelecké trápení a zbytečná ztráta bodů

V úvodních dvou třetinách branka nepadla. A to zásluhou skvěle chytajících brankářů na obou stranách a pak i z důvodu, že jsme nedokázali proměnit řadu šancí a v 5. minutě ani minutovou přesilovku 5 na 3. Ve druhé části jsme byli často vylučovaní, ale ani hosté své náznaky šancí nedotáhli do brankového zakončení.
V závěrečné třetině hosté prolomili brankové zakletí. Ve 45. minutě v další přesilovce se kotouč odrazil před branku přímo na hůl volného Bureše, který střelou z mezikruží otevřel skóre utkání. Ve 47. minutě jsme nedostali kotouč ze třetiny, následné nahození od modré neudržel Petrů v lapačce a Bureš z předbrankového prostoru doklepl kotouč za brankovou čáru. V 55. minutě jsme se po sérii oboustranných vyloučení odhodlali odvolat brankáře a hrát přesilovku 5 na 3. Tu jsme využili ke snížení na 1:2, Hornyš svoji střelu od modré otřel o brusli hostujícího obránce a kotouč zapadl přesně mezi nohy brankáře Biegla. Naši závěrečnou snahu o vyrovnání zbrzdila dvě zbytečná vyloučení a tak si hosté odvážejí překvapivé tři body.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Po minulém vyhraném utkání s Trutnovem, kde jsme předvedli velmi dobrý výkon, jsme se v tomto utkání opět vrátili zpět k našim letošním problémům. Nevyužívání šancí a k tomu jsme přidali nepřesnost a nedisciplinovanost, z toho pramenící zbytečné fauly. Vždyť jsme měli snad 9, 10 trestů a oprávněných, to se bude vždy špatně vyhrávat.