Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 18. 11. 2018 od 17:00
6:0

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:4
Střelba: 42:26
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů T., Hornyš P., Kostka V., Souček D., Marša K., Šverák D., Libřický Z., Bartoň M., Hubáček J., Drašnar T., Wolf J., Filip D., Klemenc D., Drašnar J., Matouš M., Šeda V., Beránek M., Zahradník T., Kudr J.

HC Trutnov B
Škop - Gabriel D., Synek, Tomáš, Suk, Špetla - Gabriel L., Tatar Jak., Vacek, Chytráček, Baudyš, Rutrle, Tatar J.

V předehrávce 17. kola vítězství nad trutnovskou rezervou

Vstup do utkání se nám dnes povedl a hned v první minutě jsme se ujali vedení. Po kombinaci prvního útoku ve třetině střílel z mezikruží volný Hubáček přesně k tyčce Škopovi branky. I v dalším průběhu této třetiny jsme byli mírně aktivnější, ale další šance již zůstaly nevyužity.
Také vstup do druhé třetiny nám vyšel, ve 22. zatáhl Wolf kotouč do třetiny a od levého mantinelu našel před branku najetého Klemence, který střelou z první rozvlnil síťku za hostujícím brankářem. Ve 24. minutě střílel od modré Souček, hosty ale zachránila spojnice tyček. Ve 36. minutě jsme hostům nabídli výhodu dvojnásobné přesilovky, ale obrana s brankářem Petrů pracovala spolehlivě a tuto situaci jsme ubránili. Ve 39. minutě jsme zachytili rozehrávku hostí v útočném pásmu a po následné kombinaci na jeden dotek střílel přesně z kruhu pro vhazování Marša a zvýšil na 3:0.
V závěrečné třetině jsme aktivním napadáním vybojovali řadu kotoučů již v útočném pásmu a z toho si vypracovávali brankové příležitosti. Ve 48. minutě po takto vybojovaném kotouči zůstal před brankou zcela volný J. Drašnar a nad vyrážečku Škopa zavěsil. V 50. minutě po zámku ve třetině ukázal svůj důraz na brankovišti T. Drašnar a svojí dorážkou zvyšoval již na 5:0. V 59. minutě na nahození do třetiny vyjel Škop za branku, tam ho Klemenc obral o kotouč a volný Wolf stihl dorazit kotouč za brankovou čáru. V poslední minutě jsme měli ještě výhodu přesilovky 5 na 3, ale tu jsme brankově proměnit již nestihli.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Hrači předvedli poctivý a zodpovědný výkon hlavně v obranné hře po celé ploše. Konečně se nám dařilo prosadit i střelecky. Abychom došli k našemu cíli, musíme na tento výkon a výsledek navázat i dalších utkáních.