Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 11. 11. 2018 od 17:00
7:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:11:5
Střelba: 41:33
Přesilovky: 0:5
Oslabení: 1:0

Sestavy

HC Wikov Hronov

"Mahdal - Mlateček, Daňo, Dostál, Štelcig, Ježík, Perutek, Šejnoha, Havelec, Petr, Exner, Hylena, Fišer, Dudadík "

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Hendrich J., Kostka V., Souček D., Marša K., Hornyš P., Libřický Z., Píč R., Drašnar T., Hubáček J., Bartoň M., Wolf J., Filip D., Jušta J., Beránek M., Zahradník T., Drašnar J., Šeda V., Matouš M.

Domácí o svém vítězství rozhodli ve druhé třetině v přesilovkách

V úvodu utkání jsme nevyužili první přesilovou hru utkání, poté měli výhodu přesilovky domácí. V té se do brejku dostal Filip, ale Mahdala v domácí brance nepřekonal. A v okamžiku, kdy náš vyloučený hráč skočil na led, tak Havelec našel volné místečko u tyčky a otevřel skóre utkání. V dalším průběhu třetiny jsme nevyužili řadu šancí a ani domácí si na Lochmana již nepřišli a tak do kabin odcházeli spokojenější domácí hráči.
Vstup do druhé třetiny přinesl další přesilovou hru domácích, jejich rozehrávku na útočné modré zachytil Filip a následně Bartoň z brankoviště vyrovnal na 1:1. Ve 25. minutě jsme hronovským nabídli krátkou přesilovku 5 na 3, tu nevyužili a už ve standardní přesilovce dostal křížný pas na útočnou modrou Exner a i přes faul se dokázal brankově prosadit a strhl vedení na domácí stranu. V pokračující přesilovce se po výpadu do útočné třetiny trefil pod horní tyčku Dudadík. Ve 31. minutě jsme svojí vlastní nedisciplinovaností nabídli domácímu týmu dvouminutovou přesilovku 5 na 3 a ti tuto výhodu využili ve 32. minutě ke zvýšení svého náskoku na 4:1, kombinaci ve třetině zakončoval na brankovišti Šejnoha.
V závěrečné třetině naši snahu o zkorigování výsledku zmrazil domácí tým dalšími brankami, jak jinak, než v přesilových hrách. Ve 47. minutě se trefil z kruhu přesně opět Šejnoha a v další početní výhodě se dorážkou z brankoviště prosadil Havelec. V 50. minutě naše dnešní trápení zakončil po kolotoči v útočné třetině střelou z kruhu volný Fišer.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
V úvodu jsme byli lepším týmem, měli více šancí, ale naše bolest, nevyužili jsme ani jedinou. Zápas se zlomil ve druhé třetině, kdy jsme zbytečně faulovali a soupeř přesilovky využil. Pak už se nám nedařilo vůbec nic.