Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 4. 11. 2018 od 17:00
1:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:2:4
Střelba: 26:37
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů T., Hendrich J., Kostka V., Souček D., Hornyš P., Dittrich M., Píč R., Bartoň M., Hubáček J., Drašnar T., Wolf J., Filip D., Klemenc D., Drašnar J., Zahradník T., Šeda V., Jušta J., Matouš M.

BK Nová Paka
Veselý - Pour, Moník J., Spal, Zeman, De Carvalho, Pulec, Erban, Chleborád - Nevyhoštěný, Krsek, Hnik, Kadeřábek, Malík, Kerekenič, Hric, Moník F., Hidvéghy, Šuvara

V rychlém utkání zvítězili šťastnější hosté

V úvodu utkání oba týmy vycházely ze zajištěné obrany a čekaly na nějakou chybu soupeře. Tu první vážnější jsme vyrobili my ve svém obraném pásmu, kdy napadající Šuvara vystihl naší rozehrávku za brankou a volný Kadeřábek před brankou zavěsil pod horní tyčku. Po této brance se aktivita přenesla na stranu hostů a až do konce třetiny byly lepším týmem, na brankáře Petrů si ale nepřišli. Ve 20. minutě po další hrubici ve vlastním pásmu při rozehrávce orazítkoval hostující hráč pouze horní tyčku domácí branky.
Ve druhé třetině jsme branku neviděli. Oba týmy si dokázaly vypracovat řadu brankových příležitostí ale bezchybný výkon obou brankářů zabránil změně stavu.
V nástupu do třetí třetiny se hosté dostali do dvoubrankového vedení. Osvobozující oblouček z vlastního pásma propadl za záda obrany, nejrychleji byl u kotouče rozjetý Nevyhoštěný a střelou z mezikruží se trefil přesně nad rameno brankáře. Poté se hosté dopustili dvou nepovolených zákroků a nastalou přesilovku 5 na 3 jsme dokázali využít ke snížení. Z pravého kruhu se golfákem trefil pod horní tyčku Veselého branky Hubáček. V dalším průběhu třetiny jsme se snažili o vyrovnání, hosté ale hrozili z rychlých výapadů a stále se bylo na co dívat. V 55. minutě zachránila hosty od vyrovnání horní tyč po Klemencově jemné teči. Ke změně stavu nevedla ani další výhoda přesilové hry v 57. minutě, do největší šance se dostal po projetí celým hřištěm Kostka, jeho střela ale skončila opět pouze na horní tyčce hostující branky.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Viděli jsme utkání vedené ve vysokém tempu, bohužel z řadou nepřesností na obou stranách. V první třetině byl soupeř aktivnejší, od druhé třetiny jsme hru vyrovnali a v zavěrečné časti byla převaha na našich hokejkách. Bohužel jsme šance nevyužili, jen v poslední třetině jsme dali tři tyčky. Soupeř dokázal využít našich individuálních chyb lépe a proto byl na konci šťastnější.